DOK SLAVNI ROKER MOLI BOGA DA UMRE, LICE NJEGOVE ŽENE SE RASPADA: Ne odustaje od bizarnih navika koje svakodnevno radi

Šeron Ozborn je gotovo neprepoznatljiva, pojavila se u javnosti nikad mršavija, a svi se pitaju šta se dešava sa njenim licem i kožom.

Celebrities
16:17h Autor:
DOK SLAVNI ROKER MOLI BOGA DA UMRE, LICE NJEGOVE ŽENE SE RASPADA: Ne odustaje od bizarnih navika koje svakodnevno radi
Šeron Ozborn, Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Tv lice, muzičku menadžer i autor Šeron Ozborn sve je zabrinula izgledom, kada se pre nekoliko dana prošetala Holivudom, vraćajući se od frizera. Naime, vatrena crvenokosa je nikad mršavija, a sve vreme je bila namrštena, dok je razgovarala sa svojim vozačem. Međutim, javnost ne prestaje da bruji o njoj zbog bizarnih navika koje joj narušavaju sada već i zdravlje.

Naime, čak su i lekari joj skretali pažnju da neke stvari iz svakodnevne "nege" mora da promeni. Šeron je govorila o svojoj nekonvencionalnoj jutarnjoj rutini. U podcastu koji vodi sa svojim suprugom i rok zvezdom Ozijem Ozbornom i njihovom decom Keli i Džekom, 71-godišnja dama je otkrila da se kupa dva sata svako jutro posle noći skoro bez sna.

Šeron Ozborn
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Ostajem budna celu noć, ako sutradan malo zatvorim oči, probudiću se oko podneva", izjavila je ona.

Ovo nije prvi put da priznaje detalje svojih neobičnih navika, pa u prethodnoj epizodi podkasta nije jela tri dana u nedelji. Šeron je nedavno priznala u intervjuu za "Dejli mejl" da je suviše mršava i da se bori da dobije na težini nakon što je koristila hit lek za mršavljenje, što nikako nije po preporuci nijednog lekara.

"Ne bih preporučio nijednu od ovih navika nikome. Ništa od ovoga ne čini zdravo telo, a na koži postoje ulja koja isperite kada se ljudi preterano kupaju. Našem telu je potreban redovan san da bi vaši neuroni u mozgu oživeli ujutru", rekao je dr Stjuart Fišer.

1 / 6 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Upozorenja doktora stigla su kada su paparaci snimili Šeron kako šeta Holivudom, u kome izgleda gotovo neprepoznatljivo i mršavija nego ikada. Dr Džefri Fromović, dermatolog sa Floride, se složio, rekavši da previše vremena u kadi može dovesti do toga da vaša koža bude trajno oštećena.

"U suštini, produženo uranjanje u vodu previše zasićuje kožu i može dovesti do pogoršanja stanja kože. Kada ležite u vodi, vaš nervni sistem govori vašim krvnim sudovima da se suze. Telo skreće krv sa vrhova vaših prstiju, čineći vaše sudove tanjim i izazivajući naborani prsti poput suvih šljiva. Tuširanje se generalno preporučuje u poređenju sa produženim kupanjem jer se time koža izlaže manje vode, što sprečava da gornji sloj izgubi sva svoja zaštitna, prirodna ulja“, objasnio je on i upozorio.

Ozi Ozborn
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

I Ozijevo zdravlje je ugroženo

Podsetićemo, Ozijevo zdravstevno stanje bilo je veoma loše. Ozi je imao otežan hod i govor, a o svom stanju otvoreno je govorio 2020. godine, odmah nakon uspostavljanja dijagnoze - oblik Parkinsonove bolesti, Parkin 2, koji pogađa nerve u telu.. Bolnom saznanju prethodio je i pad u kupatilu, nakon čega je morao na operaciju vratnih pršljenova koji su ranije bili oštećeni padom sa kvada. Iste godine pretrpeo je i tešku infekciju ruke, zbog čega se borio sa ugrušcima u krvi i bolovima.

"Ovo je verovatno jedna od najtežih stvari koje sam ikada morao podeliti sa svojim vernim obožavateljima. Kao što možda svi znate, pre četiri godine doživeo sam veliku nesreću u kojoj sam povredio kičmu. Moj jedini cilj sve ovo vreme bio je vratiti se na binu", napisao je pre izvesnog vremena na Instagramu i dodao

"U jednom trenutku sam bio toliko loše da sam molio boga da se ne probudim sledećeg jutra. Bila je to je***a agonija", rekao je Ozi u intervjuu za The Guardian jednom prilikom, koji se sada mogo bolje oseća.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs