MUVAO DRUGU DOK MU TRUDNA ŽENA BILA U KUĆI, SAD SE KRIJE PO ĆOŠKOVIMA S NAJLEPŠOM NA SVETU: Sve obmanuli praznom pričom

Tom Brejdi i Irina Šajk prevarili javnost, uhvačeni na delu u Majamiju! Izgleda da nisu ni prekidali romansu...

Celebrities
16:22h Autor:
MUVAO DRUGU DOK MU TRUDNA ŽENA BILA U KUĆI, SAD SE KRIJE PO ĆOŠKOVIMA S NAJLEPŠOM NA SVETU: Sve obmanuli praznom pričom
Irina Šajk i Tom Brejdi, Foto: SPLASH/MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Šuškalo se da su manekenka Irina Šajk i Tom Brejdi nisu veoma brzo okončali svoju romansu, te da su im se putevi razišli. Pokušali su da zavaraju trag, ali ovoga puta im nije uspelo! Naime, uhvaćeni su zajedno u Majamiju tokom noćnog izlaska i to usred vesti da su se rastali. Ovaj i te kako zanimljiv par prvi put je primećen u julu, kada su zajedno boravili jednom hotelu, a potom i proveli noć u Brejdijevoj kući, i od tada ne prestaju da intrigiraju javnost.

Irina Šajk
foto: SPLASH/MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako su mislili da će proći nezapaženo - prevarili su se. Irini nije pomoglo ni to što se skrivala ispod kapuljače, a ni Tomu, koji je pokušao da prekrije lice rukama. Bili su veoma iznenađeni, te bi se reklo da nisu uopše očekivali paparace. Kako bi što pre otišli, manekenka je brzo uskočila u njegov auto, a preko glave je čak stavila crnu jaknicu. Ceo svet bruji o ovom paru, te mnogima nije jasno koji je razlog ovakvog ponašanja.

1 / 6 Foto: SPLASH/MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, čini se da Tom ne gubi vreme, jer prošlo je tek nešto više od godinu dana otkako je razveo od, takođe, prave lepotice Žizel Bundšen sa kojom je bio dugo godina u skladnom braku, ali su njegovi stavovi o penzionisanju razorili harmoniju.

Podsetimo, Žizel i Brejdi bili su u braku 13 godina, razveli su se prošle godine, imaju dvoje dece. Razlog prekida braka je navodno bio to što je Žizel sa Brodijem imala dogovor da te godine prestane da se bavi sportom i da se posveti više njoj i njihovoj deci ali se on ipak odlučio za profesionalnu karijeru.

Tom Brejdi
foto: Profimedia

Iako se trude da održe prijateljske odnose posle kraha braka i zajedno brinu o naslednicima, po kuloarima se može žuti da Žizel i nije tako srećna zbog nove devojke njenog bivšeg muža. Sa druge strane, njeni bliski prijatelji tvrde da je situacija nije takva.

"Zašto ne bi bila srećena zbog Toma? Razvela se od njega. Njenoj slobodi je pomoglo to što je on nastsvio dalje", rekao je izvor za TMZ i dodao da se Žizel Bundšen i Irina Šajk poznaju godinama, da nisu bliske prijateljice, ali da su njihovi susret uvek bili više nego korektni.

(Stil / TZM)

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs