saznajtež

MEDIJI BRUJE O VEZI IRINE ŠAJK I TOMA BREJDIJA: Kada je Žizel saznala da su proveli noć zajedno bila je u ŠOKU

Brak najpoznatije Brazilske manenke i sportiste Toma Brejdija se okončao pr dve godine ali ovo nije očekivala.

Vip priča
Autor:
MEDIJI BRUJE O VEZI IRINE ŠAJK I TOMA BREJDIJA: Kada je Žizel saznala da su proveli noć zajedno bila je u ŠOKU
Zizel Bundšen, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon što se pojavila vest da su Irina Šajk i Tom Brejdi proveli noć zajedno prošlog vikenda u njegovoj kući, sada se o tome oglsila i njegova bivša supruga Pričlo se da nije podnela dobro ovu vest, a onda su se oglasili njeni prijatelji.

"Zašto ne bi bila srećena zbog Toma? Razvela se od njega. Njenoj slobodi je pomoglo to što je on nastsvio dalje", rekao je izvor za TMZ i dodao da se Žizel Bundšen i Irina Šajk poznaju godinama, da nisu bliske prijateljice, ali da su njihovi susret uvek bili više nego korekni.

Anonimni izvori rekli su za TMZ izjavili da prelepa manekenka nije srećna toga što je Brejdi proveo noć sa Irinom, a onda je usledio ovakav preokret.

Tom Brejdi, Žizel Bundšen
foto: Profimedia

Sve je počelo prošlog petka kada je Tom Brejdi došao u hotel Hotel Bel Er po Irinu, a zatim su otišli do njegove kuće gde su proveli celu noć. Ona je iz njegove vile izašla tek sledećeg jutra, a čak se zna i tačno vreme- devet sati i 30 minuta.

Nakon što je novu ljubav ostavio u hotelu, vratio se po manekenku istog dana popodne kada je zabeleženo. Uslikani su kako je nežno miluje po licu u njegovim kolima, piše TMZ.

Irina Šajk
foto: Profimedia

Zbog svega toga se uveliko priča da su irina Šajk i Tom Brejdi u ozbiljnoj vezi.

Podsetimo, Žizel i Brejdi bili su u braku 13 godina, razveli su se prošle godine, imaju dvoje dece. Razlog prekida braka je navodno bio to što je Žizel sa Brodijem imala dogovor da te godine prestane da se bavi sportom i da se posveti više njoj i njihovoj deci ali se on ipak odlučio za profesionalnu karijeru.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs