PRISTALA SAM NA PERVERZNU TROJKU ZBOG MUŽA: Tokom intimnih odnosa saznala ŠOK ISTINU i ostavila ga, on se UŽASNO OSVETIO

Žena ispunila mužu veliku želju, imali 'trojku' pa ga je ostavila zbog djevojke s kojom su bili

Ljubav
Autor:
PRISTALA SAM NA PERVERZNU TROJKU ZBOG MUŽA: Tokom intimnih odnosa saznala ŠOK ISTINU i ostavila ga, on se UŽASNO OSVETIO
Foto: Shutterstock

Terezu suprug nije podržao kada mu je rekla da je lezbijka. Ispričala je da je od tada postao jako bezobrazan te je sve rekao njezinim roditeljima kao i zajedničkim prijateljima

Supruga i majka dvoje dece Tereza ​​Rouz (37) iz Amerike tvrdi da je uvek bila nesrećna u braku, ali nije znala zašto. Ali nakon što je organizovala trojku za rođendan svog muža, otkrila je pravi razlog.

Naime, nakon toga je shvatila da je lezbejka i to ju je navelo da se samo tri nedelje kasnije razvede od muža i započne vezu sa istom ženom, Džeki Metl. Kada sam prvi put doživeo intimnu interakciju sa ženom, fizička i emocionalna veza je bila veoma intenzivna - rekla je Tereza.

zavođenje, devojka, Žena
foto: Shutterstock

Nakon što sam bila sa suprugom, rekla sam sebi: 'Zato sam bila tako nesrećan u braku. Moj odnos sa mužem je bio emotivno veoma plitak i osećala sam se usamljeno u poređenju sa sadašnjim kada sam u vezi sa ženom.

Tereza je odrasla u strogoj katoličkoj porodici i rekla je da su joj od malih nogu govorili da „svi gejevi idu u pakao“. Njeno strogo vaspitanje primoralo ju je da krije svoja osećanja prema ženama sve dok više nije mogla da ih poriče.

Nažalost, njen muž je nije podržao u tome kada mu je rekla šta ona zaista jeste. Rekla je da je postao veoma grub i sve je ispričao njenim konzervativnim roditeljima, zajedničkim prijateljima i grupi za proučavanje Biblije u koju je išla. Mnogi njeni najmiliji nisu dobro prihvatili vest, što je Terezu dovelo do veoma depresivnog stanja u kojem je čak razmišljala o samoubistvu.

Međutim, tada je počela da se druži sa Džeki, za koju Tereza kaže da joj je spasila život. Zajedno su više od godinu dana i od tada su se preselili iz Kalifornije u Oregon da zajedno odgajaju Terezine sinove - koji imaju šest i osam godina. Ona više ne razgovara ni sa jednim od svojih roditelja i tvrdi da je sada ateista.

(Stil / Dally Mail)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs