ZBOG POZNATOG ČAČANINA NAPUSTILA PORODICU: Njihov raskid sve šokirao, a sad rodila dete prezgodnom Beograđaninu

Bojan Karas, naš poznati fotograf i model, zaljubio se pre više od deceniju u prelepu Argentinku, a ona ga ostavila zbog i te kako zgodnog Srbina.

Celebrities
14:10h Autor:
ZBOG POZNATOG ČAČANINA NAPUSTILA PORODICU: Njihov raskid sve šokirao, a sad rodila dete prezgodnom Beograđaninu
Lesli Kordoba, Foto: Printscreen Instagram / leslie.mcba

Bojan Karas je veoma uspešan fotograf pred čiji objektiv vole da stanu naše najveće zvezde, mada i on se vrlo često nalazi u kadru i to sa najpopularnijim srpskim pevačicama. Osim ljubavi prema fotogrfiji, ovaj markantni dasa se odlično snalazi i u manekenstvu, te ga je naša javnost zapazila kroz spotove pesama Svetlane Ražnatović "Rasulo" i Aleksandre Prijović "Legitimno".

Prašina za lepim Čačaninom se digla opet zbog Tee Tairović i njene najnovije pesme "100%", kako dame komentarišu, u spotu je neodoljiv, a numera je za samo nekoliko dana skupila milion pregleda.

Osim modelinga i fotografisanja, obožava da putuje svetom, a upravo ta strast mu je dovela u život najveću ljubav - prelepu Argentinku.

Naime, prilikom poseti Kini upoznao je Lesi Kordobu, a varnice među njima su sevnule već pri prvo susretu, a privlačnost je bila neobijašnjiva. Ubrzo su započeli divnu romansu, a ova harizmatična dama se posle samo par meseci preselila u rodno Bojanovo mesto - Čačak.

- Bila sam na svom prvom putovanju kao model, a igrom slučaja Bojan je bio u istoj agenciji kao i ja. Na jednom kastingu smo krenuli da pričamo i umesto da idem kući u Argentinu, promenila sam kontinent i odlučila da odem kod Bojana u Čačak i upoznam njegovu porodicu i prijatelje - rekla je Lesli pre 12 godina, priznajući da o Srbiji nije znala ništa.

– Znala sam samo dve stvari – o Jugoslaviji iz istorije i iz čuvenog poraza Srbije i Crne Gore 2006. na Svetskom prvenstvu kada je utakmica završena rezultatom 6:0. Srbija mi se vrlo brzo svidela, ljudi su prijatni, lepo me tretiraju, a još su prijatniji kad saznaju da nisam odavde. Ima toliko lepih kafića i volim taj opušteni način života koji Srbi imaju – priča Lesli.

Facinirana našom prirodom i gostoprimstvom, brzo je učila jezik, a Srbija je postala njen novi dom.

I iako je Bojanova i njena ljubavna priča delovala poput onih iz romana, doživela je krah i svako je krenuo svojim putem. Dok je poznati fotograf singl, Lesi se zaljubila u drugog dasu - Nikolu Bogdanovića, video producenta koji radi sa mladim zvezdama. Nedavno su se ostvarili i u ulozi roditelja, te se čini da njihovu vezu ništa ne može da poremeti.

Lesli bi strancima ovako opisala našu zemlju: „Prelepo malo mesto, koje ti pruža osećaj sigurnosti i gostoprimljivosti, gde možes da zasnuješ porodicu. Zemlja koja te uči da ceniš male stvari i maksimalno uživaš u njima.“

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs