NIKO NE SKIDA KILOGRAME KAO ŠTO TO RADI KRISTINA: Juče je bila gojazna, a danas ima 40 kilograma sa sve krevetom

Nedavno se borila sa viškom kilograma a sada se pojavila doslovno neprepoznatljiva i sa 20 kilograma manje.

Celebrities
15:33h Autor:
NIKO NE SKIDA KILOGRAME KAO ŠTO TO RADI KRISTINA: Juče je bila gojazna, a danas ima 40 kilograma sa sve krevetom
Kristina Agilera smršala 20 kilograma i izgleda kao bomba., Foto: @CelebrityLivin_ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pevačica Kristina Agilera (42) je poznata po svom veoma moćnom anđeoskom glasu ali ju je njena narav uvek uvodiola u konflikte.

Na početku karijere je bila mala slatka mršava plavušica ali se tokom godina dešavala njena velika fizička transformacija. Poznato je da Kristina ima problema i sa alkoholom te da je to glavni razlog zašto se rapidno goji i isto tako gubi kilograme.

Njena kilaža se znatno promenila kada je po prvi put ostala u drugom stanju. Tada je imala 27 godina i ugojila se 15 kilograma. Nakon porođaja, Kristina se bacila na rigorozne dijete i vežbanje da bi se brzo vratila na staru kilažu. Ali nakon razvoda 2010. godine, pevačica je opet dobila na težini i godinama smo navikli da je viđamo nekad sa vidnim viškom kilograma, a onda opet znatno mršaviju.

Sudeći po najnovijim fotografijama ona trenutno izgleda kao plavokosa bomba. Počastila je svojih 9 miliona pratilaca na društvenim mrežama veoma izazovnim slikama u crnom korsetu.

Kristina je na sebi imala samo uzak crni korset koji je naglasio njene atribute. Uz to je za potrebe ovog snimanja imala i crne svetlucave salonke i dijamntsku ogrlicu. Kosa joj je bila zaglađena u trendi bob frizuru a po pitanju šminke se odlučila tamnije nijanse i izuzetno naglašene oči.

Kristina Agilera
foto: printscreen/instagram/xtina

Izgledala je zaista neverovatno dok je pozirala za najnoviji projekat a do izražaja su došle njene zategnute noge. Ni jedan detalj na njoj nije bio prepušten slučaju pa ni nokti koji su na sebi imali crni manikir sa svetlucavim krajevima.

Ova objava je do sad prikupila preko 130.000 lajkova njenih fanova koji su bili vidno oduševljeni njenim trenutnim imidžom.

Kristina Agilera
foto: printscreen/instagram/xtina

Tokom tri meseca je supela da izgubi 22 kilograma a jednom prilikom je otkrila da se pridržava veoma rigorozne dijete koja podrazumeva unos 1600 kalorija dnevno.

Dijeta koju praktikuje Kristina Agilera zove se i "dugina dijeta", koja podrazumeva konzumiranje namirnica, voća i povrća koje su iste boje.

  • Beli dan - sastoji se od svih namirnica bele boje. Da bi ograničila potrošnju ugljenih hidrata, drži se belanaca, kokosa, mlečnih proizvoda, luka, belog luka itd.
  • Crveni dan - Ovaj dan je namenjen za namirnice kao što su maline, crveno grožđe, paradajz, pasulj, cvekla, nemasno crveno meso, crvena paprika itd.
  • Zeleni dan -ovog dana imate sve zelenilo poput kivija, krastavca, spanaća, zelene salate, brokolija itd.
  • Narandžasti dan- sva narandžasta hrana poput bundeve, pomorandže, papaje, kajsije, breskve, tikvi i td.
  • Ljubičasti dan - namirnice ljubičaste boje poput patlidžana, kupine, ljubičastog kupusa, tamnog grožđa itd.
  • Žuti dan - žute tikvice, žuta paprika, kukuruz, sir, žumance, med itd

Ipak, pored striktnog režima ishrane, Kristina praktikuje i jak trening. Tako je Kristinin lični trener osmislio plan vežbanja kako bi pevačica ostala u formi. Rutina treninga za mršavljenje izgleda ovako:

  • 15 minuta trčanja na traci
  • 10 minuta eliptičkih vežbi
  • 3 seta pritiska na grudi - 8 ponavljanja
  • 3 seta tricepsa - 8 ponavljanja
  • 3 seta savijanja bicepsa - 8 ponavljanja
  • 3 seta podizanja nogu - 8 ponavljanja
  • 3 seta bočnih iskoraka-8 ponavljanja
  • 3 seta čučnjeva-8 ponavljanja
  • 3 seta trbušnjaka - 8 ponavljanja
1 / 15 Foto: AP

„Neverovatno je šta može učiniti malo ličnog vremena, ne samo za telo, već i za um i duh. Ona je isprobavala nove vrste hrane i istraživala nove metode vežbanja. Ne zbog dijete ili težine, već više zbog njenog stanja uma i blagostanja i opšteg osećaja dobrog zdravlja“, rekao je blizak izvor Agileri za magazin People.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs