SESTRA JELENE MARJANOVIĆ OČARALA JE I IRINU ŠAJK: Oduševljava svet izazovnom LEPOTOM a nekad trpela UŽASNO maltretiranje

Bojana Krsmanović važi za jednu od najlepših Srpkinja, a svojim prefinjenim stilom i izgledom osvaja modne kreatore na svim kontinentima.

Celebrities
16:28h Autor:
SESTRA JELENE MARJANOVIĆ OČARALA JE I IRINU ŠAJK: Oduševljava svet izazovnom LEPOTOM a nekad trpela UŽASNO maltretiranje
Sestra Jelene Marjanović koja osvaja svet, Foto: Printscreen Youtube / Grand Nostalgija

Bojana Krsmanović, inače sestra od strica ubijene prevačice Jelene Marjanović, krasi naslovnice svih prestižnih modnih časopisa, a kreatori jedva čekaju da upravo ona u njihovim modelima prošeta po pisti. Godinama gradi veoma uspešnu karijeru modela i manekenke, a najviše angažmana ima u inostranstvu.

Trenutno uživa na Majorci, a napravila je pravi bum na društvenim mrežama kada je objavila slike u kupaćem kostimu na kojima je došlo do izražaja njeno izvajano telo.

Premda je uspela da se nađe na naslovnim stranama brojnih eminentnih časopisa, te da postane zaštitno lice prestižnih brendova, ostala je i dalje svoja, ali i čvrsto na zemlji.

Već dugo je porede sa Sindi Kraford, ali i sa Sofijom Loren. Svojom pojavom privlači pažnju mnogih, a na Instagramu je prati i čuvena koleginica Irina Šajk. Bojana Krsmanović, poznata i samo kao Bo, rođena je u Krnjači 1992.

- Što je čovek uspešniji treba da bude prizemniji i normalniji. Nikada se ne bih uobrazila - ispričala je ona pred kamerama emisije "Ekskluzivno", predstavljajući svoj glamurozni život posve normalno, odbijajući da iznese brojne pikanterije vezane za pripadnike svetskog džet-seta sa kojima je povezuju novinari nakon što fotografije sa privatnih žurki završe u novinama.

Ipak, ono što je najviše oduševilo ceo region je to što je bez problema pričala o raznim kampanjama koje je radila, ali nije želela da pravi sebi marketing pričama o ubistvu sestre od strica Jelene Marjanović Krsmanović.

- Neću da pričam na tu temu. Ne mogu. Ne pričam o toliko privatnim stvarima - istakla je jednom prilikom.

Često je nazivaju novom Sindi Kraford, a lepotica iz Beograda i te kako gradi ne samo karijeru u regionu, već je za nju čuo i svet.

Porede je kako sa Sindi, tako i sa Sofijom Loren, a u svet mode ušla je sa samo 14 godina zahvaljujući sestri koja je dizajnerka. Međutim, početak nije bio lak. Kako je sama svojevremeno priznala, u školi su je drugari ismevali zbog visine i malog broja kilograma. Kada je sa 15 godina dobila prvi angažman u inostranstvu, na Nedelji mode u Atini, počela je da stiče samopouzdanje.

Bojana koja često dolazi u rodni Beograd pre nego što je uplivala u modni svet rekla je koleginicama na fakultetu da će "uspeti i da planira da proslavi svoje ime".

Što je rekla, to je i učinila, krenula je od jasne odluke i stigla do cilja. Čim je rešila da će uspeti, usledile su kampanje za "Guess" , "Lise Charmel Antinea" i čuveni "Sport illustrated" koji ju je spojio sa Irinom Šajk, ali i sa Ešli Grejem.

1 / 8 Foto: Printscreen/instagram

Ona je, inače postala prva Srpkinja koja je nakon Ane Ivanović sarađivala sa čuvenim brendom. "Sport illustrated" joj je dao nadimak Bo i proglasio jednom od najboljih debitantkinja.

Nakon što se dokazala u Evropi, Bojana je poželela da osvoji i Ameriku, pre svega Njujork koji je jedan od svetskih centara mode. Sve vreme, rame uz rame sa Irinom Šajk, osvaja suvereno podnu scenu svuda u svetu, a sa koleginicom je jako bliska, te neretko provode i vreme zajedno.

Inače, Bojani su pojedini ljudi iz sveta mode sugerisali da smrša zbog karijere, ali ona je na to nikad nije pristala, te su vremenom upravo obline postale njen zaštitni znak, ali i mladež kod usne.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs