PRELEPA I ZANOSNA!

ZBOG OVE SRPKINJE SVE JE STALO NA FESTIVALU U VENECIJI: Lepa Bojana iz Krnjače demonstrirala kako izgleda ŽENA OD STILA

Sestra Jelene Marjanović i jedna od naših najpoznatijih manekeni Bojana Krsmanović, koja osvaja modne piste širom sveta, sinoć je sve ostavila bez daha.

Moda
15:10h Autor:
ZBOG OVE SRPKINJE SVE JE STALO NA FESTIVALU U VENECIJI: Lepa Bojana iz Krnjače demonstrirala kako izgleda ŽENA OD STILA
Sestra Jelene Marjanović na festivalu u Veneciji, Foto: Printscreen Instagram / bojana

Jedna od naših najuspešnijih manekenki Bojana Krsmanović sinoć je blistala u Veneciji. Naime, pojavila se u zanimljivoj haljini na "amFar zabavi" i mnoge oduševila svojim svedenim, a prelepim izgledom.

Za ovaj događaj na 79. Filmskom festivalu u Veneciji odabrala je dugu korset belu haljinu sa dubokim dekolteom. A na ovom modelu posebno je do izražaja došla mašna od crnog materijala. Ceo stajlnig upotpunila je jednostavnom punđom, minimalnom šminkom i crnim sandalama, koje su, takođe, imale na sebi mašnicu.

Bojana Krsmanović
foto: Profimedia

U svet mode ušla je sa samo 14 godina zahvaljujući sestri koja je dizajnerka. Međutim, početak nije bio lak. Kako je sama svojevremeno priznala, u školi su je drugari ismevali zbog visine i malog broja kilograma. Kada je sa 15 godina dobila prvi angažman u inostranstvu, na Nedelji mode u Atini, počela je da stiče samopouzdanje.

Kako je bila rešena da uspe, nije odustajala, i ubrzo su počele da pristižu sjajne poslovne ponude. Usledile su kampanje za "Guess" , "Lise Charmel Antinea" i čuveni "Sport illustrated" koji ju je spojio sa Irinom Šajk, ali i sa Ešli Grejem.

Bojana Krsmanović
foto: Profimedia

Inače, Bojani su pojedini ljudi iz sveta mode sugerisali da smrša zbog karijere, ali ona na to nikad nije pristala, te su vremenom upravo obline postale njen zaštitni znak, ali i mladež kod usne, kao što ga ima Sindi Kraford, zato je neretko i porede sa čuvenim top modelom.

Bojana je uspela do danas da osvoji skoro svaku modnu pistu u svetu, a poznati kreatori se otimaju oko nje.

Ipak, ono što je najviše oduševilo ceo region je to što svoj glamurozni život predstavlja kao vrlo normalan i jednostavan. Osim toga, nikada nije želela da pravi sebi marketing pričama o ubistvu sestre od strica Jelene Marjanović Krsmanović.

Bojana Krsmanović
foto: Profimedia

Iako ne razmišlja još uvek da završi manekensku karijeru, ima planove i za druge poslovne poduhvate u budućnosti.

– Šta god da budem radila, želim da se bavim nečim što volim i što će me motivisati da se radujem poslu. Trenutno imam modni brend, ali u budućnosti želim da se bavim još nečim i da isprobam različite poslove zbog mojih brojnih interesovanja - rekla je Bojana.

Kako je stalno na putu, imala je prilike da upozna razne delove sveta, pa bi mogla da zamisli život u mnogim gradovima, nakon što se oprosti od manekenstva.

Bojana Krsmanović
foto: Printsrceen Instagram Story / bojana

– Volim Beograd i mogu sebe da zamislim ovde, ali lako bih mogla da živim i u nekim gradovima Evrope ili Amerike, jer sam se putujući zbog mog posla zaljubila u mnogo gradova sveta- zaključila je.

Kako su tekle pripreme za zabavu u Veneciji i kakav je bio Bojanin provod pogledajte u našoj fotogaleriji:

1 / 8 Foto: Printsrceen Instagram Story / bojana
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs