žena od stila

LETICIJA DEMONSTRIRALA KAKO SE NOSI HALJINA KOJU SVAKA SRPKINJA IMA: Prekriva sve nedostatke, a uvek je u modi

Kraljica Leticija pojavila se u popularnoj haljini koju skoro svaka žena u Srbiji ima. Sakriva sve nedostatke, a ono što je najbolje nikada ne izlazi iz mode.

Moda
12:20h Autor:
LETICIJA DEMONSTRIRALA KAKO SE NOSI HALJINA KOJU SVAKA SRPKINJA IMA: Prekriva sve nedostatke, a uvek je u modi
Kraljica Leticija zablistala u popularnoj cvetnoj haljini, Foto: Profimedia

Kraljica Leticija poznata je po svom odvaženom stilu oblačenja. Važi za jednu od najstilizovanjih žena, te nema zbeležen neki modni promašaj.

Leticija ima 49 godina, dok njeno zgodno telo ne ide u prilog toj činjenici. Pored ovakvog tela nije ni čudo što kraljica izdominira u svakoj prilici i što joj svaka modna kombinacija stoji kao "salivena".

Kraljica Leticija
foto: Profimedia

Ovog puta prisustvovala je konferenciji koju je organizovalo Špansko udruženje za borbu protiv raka, te svojom haljinom ostavila jak utisak.

Naime, Leicija se odlučila za raskošnu haljinu španskog dizajnera Adolfa Domingeza. Radi se o lepršavoj haljini, zanimljivog cvetnog dezena. Koralna nijansa savršeno se uklopila uz njen tamniji ten, te je postignut odličan kontrast.

Kraljica Leticija
foto: Profimedia

Prednost ove haljine je što prekrvia sve nedostatke, odnosno višak kilograma u predlu stomaka i bokova, takođe ima pristojnu dužinu do kolena, te je prikladna za sve prilike.

Kraljica Leticija
foto: Profimedia

Leticija se odlučila za salonke od prevrnute kože, u puder boji, koje se idealno uklapaju uz sve. Diskretnom šminkom istakla je svoju prirodnu lepotu, a ni sa nakitom nije preterivala te je nosila minijaturne minđuše i prsten.

Inače, kraljica često nosi lepršave haljine cvetnih dezena, te je postala prepoznatljiva po tome.

1 / 6 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs