HAOS ZA HAOSOM: Razvod, karcinom i pljačka, a sad ceo svet deli fotografije njenog dragog sa PREZGODNOM crnkom

Dok je bila na Ibici, lopovi su joj iz kuće odneli 700.000 funti vrednu kolekciju tašni, a sad ju je dočekalo i ovo

Celebrities
17:46h Autor:
HAOS ZA HAOSOM: Razvod, karcinom i pljačka, a sad ceo svet deli fotografije njenog dragog sa PREZGODNOM crnkom
Silvi Mejs, Foto: Profimedia

Tokom svog boravka na Ibici, Silvi Mejs, poznata holandska TV prezenterka i manekenka, doživela je niz nesrećnih događaja koji su obeležili njeno leto. Sa samo 45 godina, ova letnja sezona definitivno nije bila srećna za nju.

Nažalost, niz nesreća je počeo prošle nedelje kada se vratila kući sa idiličnog ostrva Ibica. Sa šokom je otkrila da je postala žrtva lopova koji su joj odneli neprocenjivu kolekciju tašni vrednu neverovatnih 700.000 funti. Tašne, koje su bile ne samo skupoceni modni komadi, već i deo njenog ličnog stila i identiteta, nestale su iz njene kuće, ostavljajući je sa osećajem gubitka i nemoći.

Međutim, neprijatnosti za Silvi nisu se zaustavile samo na gubitku dragocenih tašni. Kao da krađa kolekcije nije bila dovoljno teška, ceo svet je sada svedok njenih ličnih izazova. Nedavno su se pojavile slike njenog bivšeg supruga u društvu misteriozne brinete, što je izazvalo značajan medijski interes.

Silvi se u početku godine razvela od Niklasa Kastela, nemačkog savremenog umetnika sa kojim je bila u braku od 2020. godine. Njihov razvod privukao je pažnju javnosti, ali sada je situacija postala još komplikovanija. Fotografije su prikazivale njenog bivšeg supruga kako uživa na plaži San Tropea u Francuskoj, držeći za ruke misterioznu brinetu. Na slikama su uhvaćeni u prisnom trenutku smeha i opuštanja, što je izazvalo nagađanja o prirodi njihovog odnosa.

Ove slike su brzo postale viralne, a mediji su počeli da špekulišu o mogućem novom poglavlju u životu Silvi Majs. Iako se nije oglasila javno o ovom događaju, javnost je ostala zapitanja o tome šta je sledeće za ovu poznatu TV prezenterku i manekenku.

Tako je Silvi Majs, umesto opuštajućeg i uživancijom ispunjenog leta na Ibici, postala glavna tema medijskih naslova zbog niza nesrećnih događaja koji su je zadesili. Gubitak vredne kolekcije tašni i neočekivane slike njenog bivšeg supruga sa misterioznom brinetom označili su ovo leto kao jedno koje će ona verovatno dugo pamtiti po nevoljama koje su je pratile.

Maler je ovog leta definitivno poterao holandsku voditeljku. Dok je bila na odmoru na Ibici, lopovi provalili u njen stan u Hamburgu, u Nemačkoj, koristeći neobičan trik.

Manekenka je bila uznemirena budući da su joj lopovi ukrali torbice i nakit vredan oko 700.000 funti. Lopovi su joj ukrali 25 dizajnerskih torbi i nakit ukupne vrednosti 689.000 funti, prenose nemački mediji.

Redovno je objavljivala poruke sa Ibice, izgledala je srećna i preplanula dok je pozirala u bikiniju na savršenim plažama ili pre izlasaka u noćne klubove.

Policija veruje da su razbojnici pristupili njenom stanu tako što su se popeli na skelu koja je bila pričvršćena za susednu zgradu koja se renovirala.

Većina tašni su Hermes dizajnerske tašne, čija je cena od 8.600 do 21.500 funti po komadu. Policajci su, kako se navodi, iz stana obezbedili dokaze koji će pomoći u istrazi pljačke.

Plavokosa lepotica je pre dve godine raspravljala o svojoj „zavisnosti“ od tašni, priznavši na svom YouTube kanalu da je stvar „malo izmakla kontroli“.

Ne tako davno, pisala je o opsesiji svojom kolekcijom za magazin Grazia, navodeći: „Mogu neizmerno uživati u svojim Hermes torbama, znajući da one imaju trajnu vrednost, koja im čak može i rasti. Moje torbe su deo mog bogatstva, kao i određeni komadi nakita. Da sam imala ćerku, njoj bih ostavila svoje torbe.“

Silvi je iz Brede na jugu Holandije, bila je udata za bivšeg fudbalskog asa Rafaela van der Varta od 2005. do 2013. godine. Holandski napadački vezni igrao je za Totenhem Hotspur od 2010. do 2012, a par ima sina Demijana Rafaela, koji je rođen 2006.

1 / 3 Foto: Profimedia

Silvi, koja je preživela rak dojke, udala se za nemačkog savremenog umetnika Niklasa Kastela 2020, ali par se razveo početkom ove godine. Manekenka koja ima 1,4 miliona pratilaca na Instagramu zasad nije komentarisala provalu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs