"MATORI PERVERZNJAK TERA 44 GODINE MLAĐU ŽENU DA POŠTUJE BIZARNA PRAVILA": Slavni pevač (80) ne prestaje da šokira svet

Ljubavni život frontmena Rolingstounsa uvek je intrigirao

Celebrities
10:23h Autor:
"MATORI PERVERZNJAK TERA 44 GODINE MLAĐU ŽENU DA POŠTUJE BIZARNA PRAVILA": Slavni pevač (80) ne prestaje da šokira svet
Mik Džeger, Foto: Profimedia

Frontmen grupe Rolingstons, Mik Džeger navodno je imao intimne veze s više od 4000 žena, ali i posebne odnose s dvojicom kolega.

Britanski pevač, muzičar i tekstopisac, poznatiji kao Mik Džeger, pre nekoliko dana je proslavio osamdeseti rođendan. Iako su godine učinile svoje, Mik se i dalje dobro drži, a tvrdi da je to zahvaljujući isključivo organskoj hrani koju uzgaja na svojoj farmi.

Njegova energija i harizma i dalje očaravaju publiku širom sveta, a njegovi nastupi i dalje rasprodaju svaku dvoranu u kojoj se pojavi. Ipak, ono što intrigira javnost još više od njegove muzike jeste njegov ljubavni život koji je put zanimljivosti.

Mik je pronašao svoju saputnicu u mladoj i talentiranoj balerini, Melani Hemrik, koja je čak 44 godine mlađa od njega. Njihova veza, koja je započela 2014. godine, izazvala je mnogo polemika i kritika zbog značajne razlike u godinama, ali oboje su odlučili ne pridavati pažnju javnim osudama.

Njihova neobična veza neprestano intrigira javnost, a činjenica da se retko pojavljuju zajedno u javnosti samo povećava misteriju oko njihove ljubavi. Melani, balerina od 36 godina, značajno je mlađa od većine Džegerove dece, a zanimljivo je da Mick uživa u ulozi pradede.

Njihovu ljubav kruniše i sin koji su zajedno dobili. Iako je javnost bila iznenađena vešću o trudnoći, s obzirom na Mikove godine, on je odlučio ne dopustiti da ga strah od starenja obeshrabri.

"Nekima se čini da bi trebao usporiti tempo života, jer ima praunuke i unuke koji ne žele da ih zovu dedom, a on se ponovo opredelio da čeka bebu. Ali to je Mik, on se jednostavno boji starenja. Njegova neumorna strast prema životu i želja da iskoristi svaki trenutak čine ga onim što jeste", otkrio je blizak prijatelj ovog legendarnog umjetnika.

Ovo svakako nije Mikov prvi brak. Nekadašnja supruga Bjanka Džeger (78) bila je sedam godina u braku sa njim. Sa njom je imao ćerku, a uz to je imao i osmore dece s pet različitih žena.

Mik Džeger je svojim ljubavnim avanturama često intrigirao javnost. Tako je kratko bio u vezi s poznatom glumicom Anđelinom Džoli. Brojne žene su otkrile da je Mik pravi "divljak" u krevetu, preferirajući strastvene i neustrašive seksualne igre.

Međutim, najveći šok izazvala je spoznaja da je Mick imao intimne odnose s velikim brojem žena, često održavajući ljubavnice dok je bio u vezama. Takođe, otkriveno je da je Mik eksperimentirao i sa svojim muškim kolegama. Najpoznatije intimno druženje bilo je s Dejvidom Bouvijem. U knjizi 'The Stone Age', autorka Lesley-Ann Jones razotkriva neke do tada dobro čuvane tajne. Iako Mik Džeger nikada nije slovio za gej lika, neke stvari su ipak iznenadile javnost. Prema tvrdnjama knjige, Džeger je imao posebne i intimne odnose s dvojicom članova benda - Kitom Ričardsom i Mikom Tajlonom. Njihova bliskost i prisnost su, dakako, izazvale burne reakcije i komentare u javnosti.

Naime, Mik i Melani hrabro su zakoračili u svet otvorenih veza, te su istupili iz ustaljenih okvira ljubavnih odnosa, omogućivši jedno drugom slobodu da istraže različite puteve.

Pevač je ovu slobodu shvatio kao dragocenu priliku, proživljavajući nezaboravne trenutke sa mladom i talentovanom producentkinjom Nor Alfalah, koja je verno pratila njegove stope na pozornicama širom sveta. Ipak, odlučio je da se vrati svom pravom domu, srcu njegove ljubavi, Melani, i njihovom predivnom sinu. Tako je doneo odluku da okonča svoju vezu sa producentkinjom, kako bi posvetio više vremena i pažnje svojoj porodici.

Uz glasine koje su se pronosile o navodnom razlazu sa Melani zbog mlade manekenke Maše Rudenko, Mik je odlučio da pokaže svoju predanost i ljubav prema svojoj partnerki kupovinom stana u srcu Njujorka. Kuća, za koju je izdvojio veličanstvenih 7 miliona dolara, predstavlja simbol njihove ljubavi i zajedništva.

Mik Džeger
foto: KENA BETANCUR / AFP / Profimedia

Njegova osećajnost i brižnost se ogledaju i u finansijskoj podršci koju pruža Melani, obezbeđujući joj 15.000 dolara mesečno za troškove čuvanja njihovog sina. Mik je odlučio da odgovorno snosi sve troškove njihovog sina do njegovog 18. rođendana, uključujući obrazovanje, čime potvrđuje svoju predanost i brigu prema porodici koju voli.

Sa svakim od svoje dece neguje posebnu vezu, bilo da je reč o talentovanoj dizajnerki nakita, Džejd Šenu, ili o prelepim ćerkama i sinovima koje je dobio iz prethodnih brakova.

Njegova veza sa Melani i njihov sin predstavljaju posebno čarobno poglavlje u njegovoj priči, koju piše sa elegancijom i mudrošću koja inspiriše mnoge.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs