S NJIM SAM IMALA ODNOSE GDE SAM STIGLA, A BRAK NAM PUKAO POSLE 9 DANA: Bila je san svih frajera, a sad je kao BESKUĆNICA

Karmen Elektra je ostavila poseban krajem prošlog veka u Holivudu, a o njenom osmehu i lepoti su maštali mnogi muškarci!

Celebrities
11:32h Autor:
S NJIM SAM IMALA ODNOSE GDE SAM STIGLA, A BRAK NAM PUKAO POSLE 9 DANA: Bila je san svih frajera, a sad je kao BESKUĆNICA
Gde je i šta radi Karmen Elektra?, Foto: carmenelectra

Glumica i manekenka Karmen Elektra bila je se*s simbol devedesetih godina, a zanosne scene u sada već kultnoj seriji "Čuvari plaže" sa Pamelom Andreson se i danas prepričavaju! Međutim, ova fatalna lepotica je već dugo na margini Holivuda, pokušavajući da povrati staru slavu. Ono što joj niko nije mogao osporiti, to je besprekoran izgled i u 6. deceniji!

Naime, u aprilu je proslavila svoj 51. rođendan, ali njena pojava je pokazivala suprotno! Pljuštali su pohvale sa svih strana, svi su se složili da izgleda bolje nego ikad. A onda su juče osvanule slike koje su sve ostavile bez teksta.

Karmen Elektra
foto: PeBu / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naime, paparaci su je uhvatili kako sedi na stepenicama ispred kuće u Los Anđelesu vidno neraspoložena! U jednom momentu je čak i zajecala, iako je pokušavala lice da sakrije rukama, suze nije mogla da zaustavi.

Prema pisanju stranih medija, čekala je vozača, ali nije poznat razlog zbog kog je bila u takvom rastrojenom stanju.

1 / 5 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kako je došla do zvezda, pa dotakla dno?

Nikada je nije krasio raskošan glumački talenat, ali su njene obline to nadomestile, pa je nisu zaobišle brojne uloge, a slavu duguje i aferama sa poznatim muškarcima.

Međutim, iako je dominirala svetskim šou biznisom pre dve decenije, danas i nije baš tako. Naime, ona poslednjih godina zabavlja goste kao hostesa na prestižnim partijima. Na neki način, opet naplaćue svoj seksepil, ali ne više na visokom nivou. Uz to, s vremena na vremene, dobijre i poneku epizodnu ulogu u popularnim televizijskim serijama. A često radi i kao voditelj neke manifestacije.

Karmen Elektra
foto: Profimedia

Inače, ona je pre nekoliko godina izdala i priručnik "How To be Sexy", kako bi pomogla ženama širom sveta da vole sebe i svoje telo.

- Svako ima nešto na sebi što ne voli, čak i modeli, filmske i rok zvezde. Sagradite samopouzdanje radeći na sebi i osećajte se dobro zbog toga. Želela sam da ohrabrim žene - istakla je glumica.

Fotografije koje si podigle Holivud na noge

Karmen je pre nekoliko godina dospela u fokus javnosti posle duge pauze, kada je objavila čitav niz fotografija na kojima je doslovce kao od majke rođena, a čak nije ni sakrila intimne delove tela.

Karmen Elektra
foto: Profimedia

Karmen je na tim fotografijama pozirala u svim uglovima, pa smo imali prilike da bacimo pogled na njene bujne grudi, ali i savršeno izvajanu zadnjicu, te struk i zategnute noge.

Brak od 9 dana

Atraktivna glumica u svojoj emotivnoj biografiji ima poduži spisak slavnih ljubavnika, ali je svakako najpoznatiji košarkaš Denis Rodman. Na krilima strasti ovaj par je razmenio zavete 1998. u kapelici u Las Vegasu, ali su poništenje braka tražili posle samo devet dana. Rodman je istakao da nije bio priseban kada je oženio Karmen.

"Jedan dan kada su Bulsi imali slobodan dan, nisu morali na trening, Denis mi je rekao da ima iznenađenje za mene. Vezao mi je oči i seli smo na njegov motor. Kada mi je skinuo povez sa očiju, stajali smo u Bulsovom centru za vežbanje, na centralnom terenu. Bilo je ludo, kao dvoje dece u prodavnici slatkiša. Jeli smo sladoled i imali odnose svuda, gde god smo stigli - u sobi za fizikalnu terapiju, u sali za tegove, očigledno i na terenu... Da budem iskrena, mislim da nikada nije toliko naporno radio u svom životu - ispričala je Karmen svojevremno o seksualnom životu sa Rodmanom.

Iako je posle ovog ljubavnog brodoloma imala još jedan brak iza sebe sa gitaristom Dejvom Navarom, ni on nije mnogo potrajao. Posle samo tri godine zajedničkog života su se razveli. Ova lepotica je utehu je pronašla u muzičaru Robu Patersonu, iako su bili vereni, do venčanja nije došlo zbog njegove nevere. Potom je pala je u naručje Sajmonu Kauelu, sa kojim je, pak, raskinula 2013. godine. Od tada svoj ljubavni život vešto krije od očiju javnosti!

Godinama koristi iste proizvode

Zvezda američke komedije „Get Over It“ otkrila je da godinama upražnjava istu rutinu lepote.

Negujem kožu na isti način već 20 godina. Bila sam i ostala fokusirana na hidratantno uklanjanje šminke, serum hijaluronske kiseline i duboku hidratantnu kremu za lice, prepunu visokokvalitetnih sastojaka. Ovo dosledno ponašanje mi je zaista pomoglo da moja koža ostane zdrava i sjajna i da izbegnem hirurške zahvate" , rekla je ona.

1 / 7 Foto: © carmenelectra / Instagram

Pridržava se strogog režima nege kože

Uspostavljanje dnevne rutine nege kože je od suštinskog značaja za postizanje optimalnih rezultata.

Elektra je poznata po svojoj blistavoj koži zdravog izgleda zahvaljujući svojoj nepokolebljivoj posvećenosti doslednom režimu lepote.

Zahvaljujući tome potpuno sam oslobođena razmišljanja o eventualnim estetskim operacijama. Sigurna sam da je moj mladalački izgled posledica moje discipline prema rutini nege kože“, smatra ona.

Ne pije kafu

Prema Elektri, potpuno odustajanje od kofeina bio je jedan od najboljih izbora koje je napravila kako bi održala mladalački izgled i sačuvala svoju kožu.

Pokušavam da se držim podalje od svih stvari koje mogu da oštete moju kožu, a među njima je i kofein. Uopšte ga više ne konzumiram“, rekla je.

Dan počinje sa puno vode

Karmen Elektra blistavost svoje kožu pripisuje upravo svakodnevnom unosu dovoljne količine vode.

Pridržavam se pravila da moram da popijem dve flaše vode pre nego što počnem dan. Kada sam počela to da radim, primetila sam promene u telu preko noći. Sada mi je lakše da održavam težinu, dok je ranije to bila borba. I moja koža je potpuno drugačija, nije toliko dehidrirana kao pre. Voda mi je zaista promenila život“, priznala je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs