BIZARNI FETIŠI

SVOJE SE*UALNE FANTAZIJE ISPUNJAVAJU I NE STIDE SE DA TO JAVNO PRIZNAJU: Rijana je mazohista a ON ima najbizarniji fetiš

Ljudi se često ustručavaju da priznaju da vole nešto što nije uobičajeno i smatra se čudnim, ipak poznate ličnosti često rado podele deo svoje intime sa javnošću.

Vip priča
Autor:
SVOJE SE*UALNE FANTAZIJE ISPUNJAVAJU I NE STIDE SE DA TO JAVNO PRIZNAJU: Rijana je mazohista a ON ima najbizarniji fetiš
Fetiši poznatih ličnosti, Foto: Profimedia/editorial images

Seks revolucija u zabavnoj industriji je odavno prošla. Danas velike holivudske zvezde ne kriju svoje najintimnije i najbizarnije fetiše, već otvoreno govore o njima i koriste ih kako bi punili novinarske stupce.

Latino zvezda Riki Martin je otkrio da obožava da urinira po svom suprugu Džvanu Jozefu. Kako je ispričao, njega ništa više ne "pali" nego kada može da tokom seksa počasti svog supruga "zlatnim tušem".

- Temperatura vode nije ni blizu topla kao temperatura tela. To je ono što me jako pali. Obožavam da piškim po njemu kada imamo seks - ispričao je on.

Riki Martin
foto: Profimedia/editorial images

Pop zvezda Lejdi Gaga, takođe ima svoje uvrnute fantazije. Pevačica je javno priznala kako voli razne seksi kostime ali i da je grizu i ujedaju tokom seksa.

Rijana je izjavila da je mazohista. Pevačica je priznala da obožava kada je vezuju i bičuju. Ona je navikla da otvoreno priča o svojim tajnama iz spavaće sobe te joj nimalo nije bilo čudno što je javno rekla kako uživa kada joj nanose bol.

Karmen Elektra je priznala da obožava da posećuje razne seksi šopove i da kupuje igračke, poput lisica i raznih pomagala.

Karmen Elektra
foto: Beta

Za Skarlet Johanson, seks u krevetu je dosadan i prevaziđen. Prelepa glumica umesto toga obožava seks u kolima.

“Mislim da je seks u kolima strava i da donosi pregršt zanimljivosti nego dosadan seks u krevetu”, izjavila je ona.

Takođe je rekla da je nekoliko puta ispunila svoj najveći fetiš i dodala da obožava da je na zadnjem sedištu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs