OVAKO IZGLEDA ŽENA KOJA JE NAJLEPŠOJ GLUMICI USPELA DA ZAVEDE MUŽA: Mnogi ne veruju šta vide

Natali Portman i njen suprug Benjamin Millepied bore se za opstanak braka usled njegove afere sa ovom 25-godišnjom aktivistkinjom.

Celebrities
Autor:
OVAKO IZGLEDA ŽENA KOJA JE NAJLEPŠOJ GLUMICI USPELA DA ZAVEDE MUŽA: Mnogi ne veruju šta vide
Natali Portman usled borbe za brak zbog muževe afere., Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Natali Portman i njen muž baletan Benjamin Millepied bore se da sačuvaju svoj brak nakon što je otkrila da je imao aferu sa 25-godišnjom devojkom.

Ovaj par se razdvojio prošle godine, ali su uspeli da reše probleme i nesuglasice, međutim, sada ponovo njihov brak potresju afere da ju je varao.

Natali Portman
foto: Rocco Spaziani / Zuma Press / Profimedia

Nove fotografije iz Francuske sugerišu da je Benjamin provodio dosta vremena sa mladom klimatskom aktivistkinjom Kamilom Etjenom.

Izvor blizak paru kaže: „Nisu se razišli i pokušavaju da reše stvari. Benjamin čini sve što može da natera Natali da mu oprosti. On voli nju i njihovu porodicu.”

Natali Portman
foto: JPA/AFF-USA.com / PA Images / Profimedia

Ona je neverovatno privatna“, dodao je izvor. „Njen najveći fokus trenutno je zaštita dece". Čuli smo da je na setu njenog predstojećeg filma „Moj decembar“, koji je sniman u novembru tokom 23 dana, bila javna tajna da su ona i Millepied imali problema. Na premijeri na Filmskom festivalu u Kanu ovog meseca govorilo se da je par još uvek na tankom ledu.

U međuvremenu, ovaj bračni par je snimljen na večeri 29. maja u francuskom gradiću kako razmenjuje nežnosti. Zbog toga se predpostavlja da je situacija počela da se popravlja.

Natali Portman
foto: BauerGriffin/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Nakon toga se u francuskom časopisu Voici navodi da je Millepied provodio vreme sa Etjenom. "Početkom marta, zvezda sage 'Ratovi zvezda' otkrila je da je njen muž imao aferu sa mladom ženom", piše ovaj časopis. Časopis je objavio slike na kojima Millepied i Etjena ulaze odvojeno u njegovu kancelariju 24. maja i izlaze u razmaku od deset minuta skoro dva sata kasnije.

Kamila
foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kamila Etjen je aktivistkinja za zaštitu životne sredine poznata po svojim kampanjama za zaštitu Zemlje. Često se udružuje sa koleginicom eko-ratnicom Gretom Tunberg kako bi podigla svest o klimatskim promenama.

1 / 6 Foto: CARON/ZEPPELIN / Sipa Press / Profimedia

Da bi svoju poruku prenela masama, snimila je i nekoliko kratkih filmova i dokumentaraca. Pored svog ekološkog aktivizma, Kamila je i autor. 19. maja 2023. objavila je svoju prvu knjigu pod nazivom Za ekološki ustanak: prevazilaženje naše kolektivne nemoći. Knjiga govori o nekoliko načina na koje milenijalci i mlađa publika mogu da preduzmu akciju da zaustave klimatske promene.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs