cena slave

VIŠESTRUKI ABORTUSI, VAĐENJE ZUBA I DRUGE BIZARNOSTI: Cena koju su holivudske DIVE morale da plate bila je VISOKA

Mnoge slavne glumice abortirale su i vadile zube zbog uloga koje su imale. Morale su da plate visoku cenu slave.

Celebrities
Autor:
VIŠESTRUKI ABORTUSI, VAĐENJE ZUBA I DRUGE BIZARNOSTI: Cena koju su holivudske DIVE morale da plate bila je VISOKA
Slavne glumice abortirale i vadile zube zbog uloga, Foto: Profimedia

Velikim holivudskim zvezdama mnogibi pozavideli na raskošnom životu i svemu onome što sa sobom nosi. Skupa garderoba, šminka, crveni tepuh, glamur i sjaj prva je asocijacija na poznate zvezde. Međutim, nije sve tako kao što izgleda.

Glumačke uloge mnogima su donele veliku slavu, ali su ipak morali da se odreknu mnogih stvari, pa čak i da prihvate razne biraznosti zbog tih uloga. Mnoge slavne dame suočile su se sa nizom neprijatnih situacija, a ovo u neke od njih:

Na vodećem mestu je glumica Džoan Kraford, koja je radila veoma bolne stvari kako bi zablistala.

Glumica se proslavila ulogom u filmu "Mildred Pirs", a za njega je dobila i Oskara. Međutim, ulogom u "Šta se dogodilo Bebi Džejn?" postala je još poznatija. Krasile su je prirodna lepota, šarm i zavodljivost. Osmeh po kojem je takođe pamtimo nije došao sam od sebe, a glumica je morala da izvadi zadnje zube kako bi zablistala u punom sjaju, dok je na oči stavljala bornu kiselinu.

"To se zvalo kopča, kad uklonite zadnje zube, vilica vam se savija na elegantniji način. Agent mi je rekao da, ako želim da radim nakon 25. godine, moram da investiram u sebe pa sam to uradila. To nije bila retkost", ispričala je svojevremeno.

Ono što se najčešće zahteva od glumica, jeste da uvek imaju besprekornu liniju, ali neretko se od njih traži i da se ugoje za određenu ulogu.

En Hatavej
En Hatavejfoto: Profimedia

Glumica En Hatavej je za ulogu u filmu Jadnici morala da skine čak 11 kilograma, uprkos tome što je već imala vitku figuru. Da bi za kratko vreme uspela da postigne cilj, glumica je pribegavala nezdravim metodama i na taj način ugrozila zdravlje.

Natali Portman
Natali Portmanfoto: Profimedia

Čuvena Natali Portman takođe je morala da smrša zbog uloge u filmu Crni labud, a u to vreme jela je samo šargarepu i bademe. Isto je morala da učini i Zoe Kravic koja je 2015. godine igrala ulogu devojke koja ima bulimiju i anoreksiju.

Zoe Kravic
Zoe Kravicfoto: Profimedia

"Pokušala sam da to uradim na što zdraviji način, iako to nije zdravo. Na kraju sam pila glinu, jer ti čisti telo i puni te. Jela sam teglu pasiranog povrća dnevno i trčala sam", otkrila je ona.

Šarliz Teron
Šarliz Teronfoto: Profimedia

Dok su ostale glumice morale drastično da smršaju, Šarliz Teron imala je zadatak da se ugoji čak 50 kilograma zbog uloge u filmu Tuli. Međutim, glumica je ubrzo vratilastaru kilažu.

Ipak, sa najtežim zadatkom suočila se zvezda filma Čarobnjak iz Oza. Glumica Džudi Garland morala je dva puta da abortira zbog karijere. Kada je prvi put abortirala, imala je 19 godina, a drugi put je to učinila kad je imala 21. Tu odluku doneo je filmski studio za koji je radila. Oni su smatrali da bi joj trudnoća uništila karijeru, budući da je bila u jeku popularnosti.

Džudi Garland
Džudi Garlandfoto: Profimedia

Ava Gardner takođe je imala abortus, a na taj korak odlučilase nakon što je ostala trudna sa trećim mužem – Frenkom Sinatrom.

Ava Gardner
Ava Gardnerfoto: Profimedia

"Nismo se mogli brinuti ni za sebe, a kako bismo onda za decu?", kazala je svojevremeno Ava.

Bet Dejvis takođe je odlučila da abortira zbog uloge u filmu Ljudski okovi, koji joj je potom doneo prvu nominaciju za Oskara.

Tipi Hedren, koja je u Hičkovom ostvarenju Ptice bila vezana za žive ptice možda je imala inajviše hrabrosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs