DOBRO VEČE, LAŽNA DRUGARICE! Sanja Marinković i Vesna Dedić srele se posle dugo vremena, a evo ŠTA SU REKLE jedna drugoj

Sanja Marinković i Vesna Dedić bile su sninom za prijateljstvo, posebno na javnoj sceni, a onda je posle 25 godina druženja odjeknula vest u medijima da su prekinule svaki kontakt.

Celebrities
10:42h Autor:
DOBRO VEČE, LAŽNA DRUGARICE! Sanja Marinković i Vesna Dedić srele se posle dugo vremena, a evo ŠTA SU REKLE jedna drugoj
Kakav je bio susret Sanje Marinković i Vesne Dedić nakon dugo vremena?, Foto: ATA Images

U našoj prestonici održana je u sredu žurka jednog poznatog časopisa, koja je okupila veliki broj poznatih lica iz svih sfera javnog života Srbije, a to je ujedno bila prilika i da se na istom mestu nakon dugo vremena nađu bivše prijateljice Vesna Dedić i Sanja Marinković.

Kako je svima već dobro poznato, prijateljstvo dve voditeljke okončano je pre nekoliko godina i to nakon četvrt veka druženja, tokom kog su bile izuzetno bliske.

Sanja Marinković, Vesna Dedić
foto: ATA Images

Vesna Dedić i Sanja Marinković jedna drugu uvek su bodrile kako privatno, tako i javno i često su isticale da su iskreni prijatelji i da su tu jedna za drugu u svim životnim situacijama. Međutim, na veliko iznenađenje mnogih došlo je do ozbiljnih nesuglasica koje su učinile da se bliskost izgubi.

Budući da su obe prisustvovale partiju koji je naš magazin organizovao, a da nisu ni reč prozborile, već je svaka sedela za svojim stolom u veoma dobrom raspoloženju i ne obraćajući pažnju na onu drugu, po svemu sudeći šansa za izglađivanjem odnosa u slučaju nekadašnjih drugarica, ne postoji.

Sanja Marinković, Vesna Dedić
foto: ATA Images

Ono što nikom nije moglo promaći jeste da su obe dame na crvenom tepihu sinoć zablistale sa širokim osmesima i u elegantnim toaletama.

Sanja se opredelila za belu haljinu do kolena koja je savršeno pratila liniju tela, dok je Vesnin izbor bila vatreno crvena duga i veoma glamurozna haljina.

1 / 8 Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Iako su jedna drugoj bile oslonac i podrška, domaći mediji nagađaju da je dugo prijateljstvo prekinuto jer je Sanja u nekoliko navrata povredila svoju prijateljicu, piše Story.

– Tačno je da godinu dana nismo u bliskim odnosima. S obzirom na to da nisam državni funkcioner, nisam želela nikad javno da o tome govorim. Međutim, pošto je posle afere koje su izazvale neke Sanjine objave na „Instagramu” bio ugrožen moj profesionalni integritet, prinuđena sam da i javno kažem: Sanja Marinković odavno nije moj prijatelj – potvrdila je Dedićeva.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs