FATALNA MANEKENKA SE UDALA ZA OČEVOG DRUGA, PA STRPALA MAJKU U ZATVOR: Za dva dana puni 38 godina, a izgleda nikad bolje

Poznata je po burnom životu i zavođenju imućnih muškaraca, bivši Viktorijin anđeo ne prestaje da intigira javnost.

Celebrities
14:54h Autor:
FATALNA MANEKENKA SE UDALA ZA OČEVOG DRUGA, PA STRPALA MAJKU U ZATVOR: Za dva dana puni 38 godina, a izgleda nikad bolje
Kako je čuvena manekenka strpala majku u zatvor?, Foto: Printscreen Instagram / barrefaeli

Bar Rafaeli je manekenka, televizijska voditeljka, glumica i preduzetnica. Smatra se da spada među najuspešnije manekenke iz Izraela. Pojavila se na naslovnoj strani izdanja Sports Illustrated Svimsuit Issue za 2009. i proglašena je za broj 1 na listi Hot 100 magazina Makim 2012.

Bar Rafaeli
foto: Jack Abuin / Zuma Press / Profimedia

Za dva dana, 4. juna puni 38 godina, a izgleda bar deceniju mlađe. Za to su pored odlične genetike zaslužni redovni treninzi, ali i zdrava ishrana. S obzirom da je i majka dvoje dece Bar zaista ima impresivnu liniju, s vaki mišić je izvajan.

Kao televizijska voditeljka, Refaeli je bila domaćin The Ks Factor Israel (2013) od 2013. i takmičenja za Pesmu Evrovizije Tel Aviv 2019 (2019) u Tel Avivu.

Kao rezultat njene manekenske i TV karijere, uspela je da zaradi čak 20 miliona američkih dolara u 2015. Bila je najplaćeniji model u Izraelu prema Forbes Israel u 2013. godini.

Bar Rafaeli
foto: Stewart Cook / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sud joj je naredio da plati osam miliona dolara duga iz 2009. i 2010. godine. zbog toga što nije plaćala porez. Njeni advokati su je branili tvrdeći da je skoro sve vreme bila u Americi i da je živela s tadašnjim dečkom Leonardom Dikaprijem, ali dokazano je da je provela više od 150 dana godišnje u Izraelu.

Ipak, na kraju je njena laž otkrivena. Manekenka je platila kaznu, a umeto nje, u zatvor je otišla njena majka. Ona je osuđena na 16 meseci zatvora, ali je morala i da iskešira 2,5 milona dolara.

Bivši Viktorijin anđeo je od 2015. godine u braku s preduzetnikom Adijem Ezrom (46), koji je poreklom iz Izraela, kao i ona. Supružnici imaju ćerke Liv (4) i Elu (3) i sina Davida (1).

Bar Rafaeli
foto: naa / Mavrixphoto / Profimedia

Mnogima je poznata i po tome što je četiri godine bila u vezi sa Leonardom Dikapriom.

Bar Rafaeli
foto: KEVORK DJANSEZIAN / Getty images / Profimedia

Bar Refaeli izazvala je kontroverzna mišljenja kada je izbegla da odsluži dve godine obaveznog vojnog roka tako što je stupila u brak sa prijateljem svoga oca, a zatim se od njega razvela. Na taj korak se odlučila, jer udate žene i trudnice oslobođene su služenja vojnog roka u Izraelu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs