ŽENA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA U 52. IZGLEDA KAO AVION, NIGDE NE SME SAMA: Savršeno telo ima zbog 3 pravila koja UVEK POŠTUJE

Zlatan Ibrahimović se ne odvaja od svoje 11 godina starije supruge Helene, koja oduševljava sve izgledom. U poslednje vreme su stalo zajedno, te se čini da je ovaj par zaljubljeniji nego ikad.

Celebrities
16:38h Autor:
ŽENA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA U 52. IZGLEDA KAO AVION, NIGDE NE SME SAMA: Savršeno telo ima zbog 3 pravila koja UVEK POŠTUJE
Foto: Mimmo Carriero / IPA / Sipa Press / Profimedia

Jedna od najboljih fudbalera današnjice Zlatan Ibrahimović uživao je sa suprugom na ručku u poznatom restoranu u italijanskoj prestonici, nakon čega su i prošetali gradom, a najnovije slike pokazuju da se u poslednje vreme ne odvajaju. Uprkos tome što je Helena od Zlatana starija čak 11 godina, njih dvoje važe za jedan od najskladnijih parova na svetu, a svaki slobodan trenutak provode zajedno.

Ali, prvi susret i nije bio baš romantičan.

"Kad sam upoznala Zlatana imao je 21 godinu, a ja 32. Imala sam karijeru i bogatstvo, nije mi trebao fudbaler da me hrani. Bila sam samostalna, a on čak nije bio moj tip muškarca", rekla je Helena za Elle.

Zlatan Ibrahimović, Helena Seger, Helena Segar
foto: Mimmo Carriero / IPA / Sipa Press / Profimedia

"Zagradio je svojim Ferrarijem prilaz mojoj kući. Nisam mogla "izvući" svog Mercedesa s parkinga. Videla sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Poprilično ljuto sam mu rekla da se istu sekundu pomeri. I on je u tom mom potezu očigledno video nešto što mu se sviđa. Život s njim nije lagan, ali nije ni život sa mnom. Na njemu mi se svidelo što mu se mogu suprotstaviti. Ja sam svoja osoba. Ljudi nemaju pojma koliko sam se žrtvovala i radila da bih postala uspešna i zato mi smeta kad mi stave etiketu "Ibrahimovićeve drage" ili žene fudbalera", iskrena je Helen.

Iako je Zlatanov ljubavni život neretko predemt spekulacija u svetkim medijima, te ga stalno povezuju sa raznim lepoticama, već godinama ovaj bračni par odoleva svim glasinama.

A odgovor slavnog fudbalera, kada su ga novinari pitali kakve žene voli je postao sinonim za pravog džentlmena.

1 / 5 Foto: Mimmo Carriero / IPA / Sipa Press / Profimedia

Smatraju da je ključ uspeha njihovog dugogodišnjeg braka to što su jedno drugom uvek na prvom mestu. Razumevanja i poštovanja nikada nije nedostajalo u njihovom odnosu, te je iskrena i otvorena komunikacija, osim ljubavi, omogućila da oboje ostvare svoje želje, a da sačuvaju srećnu porodicu. Međutim, nikada u javnosti ih ne možete videti da preterano razmenjuju nežnosti, mada se gotovo svuda pojavljuju zajedno.

Sa druge strane, Helen je inspiracija mnogim damama, jer ima 52 godine, a izgleda gotovo dve decenije mlađe. Godine su sa nju samo broj, definitivno, još ako uzmemo u obzir da je imala i dva porođaja.

Bivša manekenka je visoka 170 centimetara, kilaža joj već godinama varira između 52 i 55 kilograma. Drugim rečima - ima prosto savršenu građu. Doduše, ako nju pitate, ona vam to nikad neće reći.

Helena Segar, Helena Seger
foto: Profimedia

Helena smatra da su joj noge kraće nego što bi trebalo da budu, a ne voli ni izgled svojih usana pošto misli da su prevelike. Zlatan se po tom pitanju očigledno ne slaže sa njom, kao i mnogo drugi.

Isitče da svoj sjajan izgled, zapravo, održava na jednostavan i prost način, te da se uvek prdržava samo tri pravila:

1. Redovno ide na trenige.

2. Tokom vežbanja uvek koristi tegove, pošto tako lakše "zateže" svoje mišiće i održava figuru.

3. Trudi da ne jede nezdravu hranu, odnosno da jako brižljivo bira šta će sve uneti u svoj organizam.

Imaju dom iz snova

Njihovo omiljeno ljubavno gnezdo je impozantna vila u Kaliforniji, a prema pisanju stranih medija vredi oko 1.5 miliona dolara.

Ima prostrano dvorište prekriveno zelenilom, kao i veliki bazen nepravilnog oblika. U sklopu raskošnog doma nalazi se i teniski teren gde verujemo da Ibra rado provodi vreme sa sinovima Maksimilijanom i Vinsentom i suprugom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs