IZNENADIĆETE SE KAD VIDITE KO JE OTAC IVANE DUDIĆ: Zna ga ceo Beograd, svi kod njega dolaze zbog MAGIJE KOJOM SE BAVI

Ljubav prema magiji preneo je i na mladu umetnicu.

Celebrities
12:10h Autor:
IZNENADIĆETE SE KAD VIDITE KO JE OTAC IVANE DUDIĆ: Zna ga ceo Beograd, svi kod njega dolaze zbog MAGIJE KOJOM SE BAVI
Ko je otac Ivane Dudić koji se bavi magijom?, Foto: ATA Images / M.M.

Lepotica Ivana Dudić, trenutno je jedna od najtraženijih mladih glumica kod nas, te imamo prilike da je gledamo u raznim projektima.

Od prve uloge u seriji Urgentni centar 2014. godine njena karijera ide samo uzlaznom putanjom, a srca publike osvaja kako raskošnim talentom, tako i neverovatnim seksepilom koji izražava nekada kroz vrlo provokativne modne kombinacije.

Međutim, iako je opčinila javnost svojim glumačkim umećem, malo ko zna da je pre upisa na Fakultet dramski umetnosti Ivana imala jedno vrlo zanimljivo zanimanje, a ljubav prema njemu nasledila je upravo od svog tate.

Naime, njen otac je poznati mađioničar Dragoslav Dudić Dudini koji je opčinio ćerku ovim neobičnim poslom. Sve mađioničarske trikove je pokazivaji ćerki, te se umetnica od svoje sedme godine intenzvno bavila scenskom magijom. Već sa devet postala je vicešampionka Balkana po prvi put.

Ali, Ivana ističe da ne pribegava magiji kada su njene želje u pitanju.

- Meni se ne ostvaruju želje, već ono u šta čvrsto verujem. Moj otac se time bavi iz ljubavi i kao devojčicu uveo me je u taj čarobni svet. Ljubav prema sceni koja se rodila zahvaljujući mađioničarstvu prerasla je u ono što danas radim. Sećam se da sam na prijemni ispit otišla uverena da ću upisati glumu. Sve drugo bilo je neprihvatljivo. Tako je na kraju i bilo- rekla je lepa glumica.

1 / 5 Foto: ATA Images

Sa druge strane, Dudićeva otkriva da joj je otac bio poročan čovek, kao i da je život promenio iz korena zbog ljubavi prema njenoj majci.

- Moj otac je bio kapetan rečnog broda. Švercovao je, kockao se, nema šta nije radio. Mamini roditelji su toliko bili protiv njega, ali su njih dvoje na kraju uspeli. Nisu mogli očima da ga vide, jer je pio, pušio, ali ga je mama volela i pobegla od kuće zbog njega. I dokazao je na kraju roditeljima da se promenio zbog nje i sve ostavio – rekla je Ivana u jednoj emisiji.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs