LJUBAV DOŽIVELA KRAH

IVANA DUDIĆ OPET JE SLOBODNA DEVOJKA: Dugo je krila pravi razlog rastanka, ali sad otkriva ISTINU O RASKIDU SA VERENIKOM

Sve vreme je krila vezu da dečkom Milošem, te javnost nije znala ni da su bili vereni.

Celebrities
12:22h Autor:
IVANA DUDIĆ OPET JE SLOBODNA DEVOJKA: Dugo je krila pravi razlog rastanka, ali sad otkriva ISTINU O RASKIDU SA VERENIKOM
Ivana Dudić otkrila zašto je raskinula veridbu sa dečkom Milošem, Foto: ATA Images

Glumica Ivana Dudić, koju u poslednje vreme imamo priliku da gledamo u raznim televizijskim projektima, raskinula je veridbu sa svojim dečkom Milošem, kako prenose domaći mediji, i to još pre dva meseca. Međutim, niko od njih se nije oglasio povodom ove teme.

Mada, kako je Ivana prelepa devojka čiji pogled obara sa nogu pripadnike jačeg pola, mnogi muškarci su se obradovali kada su čuli da je opet slobodna.

Naime, prema rečima izvora bliskom paru, Dudićeva i njen partner su odlučili da stave tačku na njihovu ljubav bez ikakve medijske pompe, kao što su i njihovu vezu krili od svetla reflektora. Kako Miloš nije hteo da bude deo javnog sveta, glumica je to izuzetno poštovala, te sa njim nije pojavila ni na jednom događaju, niti je objavljivala zajedničke slike na društvenim mrežama.

Ivana Dudić
foto: Instagram / dudicivana

- Njih dvoje su bili zajedno godinu i po dana. Od prvog trenutka su znali da je to to. Čak su se i verili. Veza im je bila intenzivna i svi koji ih poznaju mislili su da su zajedno mnogo duže nego što zapravo jesu. Dudićkin život totalno se promenio nakon što su ona i njen partner 2021. godine tokom leta doživeli nesreću posle koje je on teže povređen. Bila je uz njega, ali nikada se s njim nije pojavila ni na jednom događaju. Bila je svesna šta njen posao nosi sa sobom, nije želela da ljudi komentarišu njen izbor partnera, zbog toga nikada nije pričala o svom emotivnom životu, već samo o poslu - priča dobro obavešten izvor.

I dodaje da su Ivana i Miloš ostali u korektnim prijateljskim odnosima.

- Odlučili su da je tako najbolje za oboje. Ona će uvek biti tu za njega, kao i on za nju. Ipak, emocije su se ugasile, pa su odlučili da je najbolje da svako krene svojim putem.

Ova šarmanta glumiva je jednom prilikom naglasila da joj je najvažnije da ima pored sebe muškarca koji je istinski voli.

1 / 7 Foto: ATA Images / M.M.

- Ja samo maštam da volim i da budem voljena. Venčanje, svadba, to je u redu, veselje. Ali ja bih ipak da se s nekim volim. Moji roditelji su najbolji primer da postoji ljubav za ceo život i svi u mom okruženju. E sad, da li je to zato što su se u neko drugo vreme udvarali, danas je mnogo teže, sve je mnogo na izvol’te, sve je brzo. Ja sam jednom simpatiju upoznala na aerodromu, on me je jurio tu i na kraju smo završili zajedno, to je jedna romantična komedija bila - rekla je Ivana Dudić.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs