"MUŠKARAC MORA DA IMA MANIRE, ŠARM I KUĆU NA MORU" Naša bivša manekenka bila je žena fudbalera, a sada želi američki san

Sandra Drašković, poznatija kao Sani Armani, započela je novi život u Americi, a evo čime se danas bavi

Celebrities
Autor:
"MUŠKARAC MORA DA IMA MANIRE, ŠARM I KUĆU NA MORU" Naša bivša manekenka bila je žena fudbalera, a sada želi američki san
Bivša manekenka Sani Armani otkrila šta priželjkuje od muškarca, Foto: Printscreen/instagram/sandradraskovic

Devedesete godine prošlog veka obeležili su turbulentni događaji ali i lepe devojke čiji izgled ni decenijama kasnije niko nije mogao da nadmaši.

Mnoge tadašnje lepotice nastavile su život van Srbije, a jedna od njih je i nekadašnja manekenka Sandra Drašković, poznatija kao Sani Armani.

Sandra danas živi u Los Anđelesu, a od skoro je započela producentsku karijeru.

Lepa plavuša koja je nekda bila omiljeno televizijsko lice, a prvi put se pojavila se u spotu Cece Ražnatović za pesmu "Prođi sa mnom kroz crveno". Partner joj je bio fudbaler Nikola Lazetić, a među njima su se brzo javile emocije, pa su uplovili u brak. Nisu dugo opstali zajedno, a o sinu Luki danas pojednako brinu.

Sandra danas živi u Los Anđelesu
Sandra danas živi u Los Anđelesu foto: Printscreen/instagram/sandradraskovic

- Verovali ili ne, to je bilo pre 20 godina. Na poziv Dejana Milićevića bila sam angažovana za snimanje tog spota iako je, prvenstveno, koliko se sećam, trebalo da učestvujem u spotu za pesmu "Neodoljiv, neumoljiv". Ceca je super opuštena i zabavna, ali takođe i veliki profesionalac. Poznato je da su snimanja iscrpljujuća, međutim, osim nas ostalih koji smo učestvovali, i ona je bila veoma strpljiva i odgovorna. Ta vremena mog modelinga su mi ostala u divnom sećanju - priseća se Sandra nedavno.

Kada je bila na vrhuncu svoje manekenske karijere povezivali su je sa raznim poznatim muškarcima, a među njima su bili i moćni političari iz tog vremena.

- Zanimljivo je da su mi neki muškarci s javne scene, bilo sportisti, pevači ili političari, posle mnogo godina priznali da sam im se uvek dopadala, što mi svakako imponuje. Što se tiče udvarača, uvek postoji neko ko se trudi, međutim, iskrena da budem, izbegavala sam emotivne odnose s ljudima iz mog radnog okruženja - rekla je ona jednom prilikom za domaće medije, pa dodala šta mora da ima muškarac da bi nju osvojio:

- Zvuči kao kliše, ali neki standard bi bio da ima kućno vaspitanje, manire, šarm, duhovitost, hrabrost i kuću na moru.

Život i rad u Holivudu nisu ni malo jednostavni i kako kaže iza svega stoji ogroman trud i brojni izazovi, a kako je otkrila radi punom parom.

- Još ne mogu da kažem da sam ostvarila američki san. Za svakog imigranta postoji mnogo prepreka da bi uopšte došli na neku poziciju. S te pozicije sada nastojim da ostvarim snove, pa i američki. U Ameriku sam otišla tako što sam dobila ponudu od jednog reditelja za rad na njegovoj seriji. Posao producenta nije lak ni u jednoj zemlji na svetu, pa ni u najvećoj industriji zabave Holivudu. Glamur dolazi na kraju, uglavnom na crvenom tepihu, ali uz mnogo prethodnog truda i rada - ispričala je Sandra jednom prilikom za "Republiku".

Sandra napominje da joj karijera trenutno na prvom mestu i da ne razmišlja o ljubavi, ali kako kaže ne bi imala ništa protiv da u njen život uđe neko poseban, a ne bi imala ništa protiv da ponovo stane na "ludi kamen".

- Verujem da publika misli da se u emotivnom životu poznatih ličnosti uvek dešava nešto spektakularno. Međutim, iako to ponekad i jeste slučaj, ovom prilikom zaista nemam ništa atraktivno da podelim, mada bih volela. Verujem u ljubav, možda ne više u onu na prvi pogled i trenutno mi je karijera u prvom planu. Ali da ne otkrivam previše, reći ću svaki je pravi u svoje vreme i možda će doći i vreme za novi brak - kroz osmeh je isprilača Sandra.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs