SAMOUBISTVO "MALE NEVESTE" I DAN DANAS JE MISTERIJA: Šuškalo se da ju je ubio verenik, a sahranili su je u VENČANICI

Pratišu Banerdži naša publika je obožava u seriji "Mala nevesta", a njena smrt potresla je ceo svet

Celebrities
15:30h Autor:
SAMOUBISTVO "MALE NEVESTE" I DAN DANAS JE MISTERIJA: Šuškalo se da ju je ubio verenik, a sahranili su je u VENČANICI
Zašto se ubila glumica iz Male neveste?, Foto: Printscreen/youtube

Kada je vest da je zvezda indijske sapunice "Mala nevesta", Pratiša Banerdži, izvršila samoubistvo, svet je bio potrešen.

1. aprila 2016. godine Pratiša je pronađena obešena o plafonski ventilator. Njen dečko Rahul Radž Sing je dao prvu izjavu policiji u kojoj je otkrio da je on pronašao u njihovom zajedničkom stanu.

"Stanovali smo u dvosobnom stanu. Imali smo dva ključa - jedan je bio kod Pratiše, a drugi kod mene. Kada sam ušao u spavaću sobu našao sam Pratišu kako visi sa plafona. Jako sam se uplašio. Odmah sam pozvao komšije i uz njihovu pomoć sam je odvezao u Kokilaben bolnicu. Mislili smo da je živa, ali nije bila. Toliko sam bio uplašen, da nisam pozvao policiju. Zvali su ih iz bolnice. Posle objave lekara, pozavo sam Pratišinu porodicu i nekoliko naših bliskih prijatelja", rekao je Sing tada.

Mnogi su posumnjali u ovu verziju priče, jer su nakon višesatne obdukcije lekari na njenom vratu pronašli tragove davljenja, što ukazuje na smrt zbog gušenja od strane druge osobe, a ne od vešanja.

Navodno se par tog istog dana posvađao u gradu, a rasprava se završila šamarom kada je Rahul prilično jako udario svoju verenicu.

Pratiša je nakon šamara pala. Posmatrači su bili zapanjeni činjenicom da joj verenik nije pomogao da ustane sa asfalta, prenosili su tamošnji mediji. Nekoliko sati kasnije stigla je vest o njenom samoubistvu. Navodilo se i da je glumica bila izuzetno ponižena zbog skandala u javnosti.

Njihova ljubavna priča ličila je na indijsku bajku. Vremenom je postala turbulentna, njihovi odnosi postali su prilično zategnuti i imali su ozbiljnih problema zbog bračnih planova i neslaganja njenih prijatelja i rodbine sa njenim izborom.

Ne mislim da se ubila. Mislim da je u pitanju planirano ubistvo“, rekao je njen kolega Ajaz Kan za novinsku ageniciju ANI.

Glumica je pronađena obešena u svom stanu
Glumica je pronađena obešena u svom stanu foto: Printscreen/youtube

Kako su tada pričali i ostali prijatelji Pratiša se prilično udaljila od svih nakon što je započela vezu s Rahulom, a spekulisalo se i da je ostala u drugom stanju. Par dana pre nego što je pronađena u svom stanu plačući je zvala prijateljicu i obratila joj se za pomoć.

Smrt lepe Pratiše i dalje je misterija, a na oproštaju uoči sahrane pokojnoj glumici su obukli venčanicu koja je ona naručila za svoje venčanje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs