ZA NJEGA KAŽU DA JE NAJBOLJI FRAJER IKADA: Otrov za žene svaku može da ima, a sa 18 je smuvao 24 godine stariju

Slavni glumac Aron Tejlor-Džonson javnosti je najviše zanimljiv ponajviše zbog braka sa 24 godine starijom.

Celebrities
20:54h Autor:
ZA NJEGA KAŽU DA JE NAJBOLJI FRAJER IKADA: Otrov za žene svaku može da ima, a sa 18 je smuvao 24 godine stariju
Najzgodniji glumac u braku je sa 24 godine starijom ženom, Foto: Ability Films / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon što se saznalo da će Danijel Krejg kojeg su obeležili filmovi o Džejmsu Bondu otići u "penziju" (barem kada je reč o o ulozi Tajnog agenta 007), postavilo se pitanje ko će se naći na njegovom mestu. Iznenađujuće, ali najveći broj glasova stigao je za britanskog zavodnika Arona Tejlora-Džonsona.

U konkurenciji su se našli i Hari Stajls, Robert Patison, pa čak i Tom Holand, ali su fanovi odlučni u nameri da Džonsona dovedu do konačne odluke, te da upravo on zameni Krejga i postane novi Bond.

Naime, 32-godišnji glumac je prema pisanju stranih medija savršen izbor za novog Agenta 007 jer je zgodan, ali atipičnog izgleda, ima prodoran pogled, vrlo je harizmatičan, a prema istraživanjima i anketama je ženama poprilično neodoljiv – što je i učinak koji bi Džejms Bond trebalo da ima na nežniji pol. Zbog svega toga, on je trenutno prvi odabir za tu slavnu ulogu, a finalna potvrda trebalo bi da stigne u narednih par meseci.

Aron Tejlor Džonson trenutno je jedan od najpoželjnijih glumaca
Aron Tejlor Džonson trenutno je jedan od najpoželjnijih glumaca foto: Shutterstock

U poslednjih godinu dana je apsolutna zvezda na društvenim mrežama jer su žene i muškarci širom sveta oduševljeni njegovim izgledom, ponašanjem i talentom, pa ga nazivaju sledećim Bred Pitom.

Inače, slavni glumac je poznat po filmovima "Ana Karenjina", 'Nocturnal Animals" i mnogim drugim, ali je više od svega pažnju javnosti privlačio njegov ljubavni život.

Naime, zgodni Britanac već deset godina je u braku sa 23 godine starijom rediteljkom Sem Tejlor Džonson (54) koja je široj javnosti postala poznata po filmu "50 nijansi sive".

Inače, supružnici, koji jako drže do svoje privatnosti, upoznali su se 2008. na snimanju mjuzikla "Džon Lenon: Dečko koji ne obećava", koji je Sem režirala i Aron je u njemu tumačio glavnu ulogu.

Glumac je tada imao 18 godina, a redateljka 41, ali nije ih zabrinjavala ta velika razlika u godinama i na prvu su osetili hemiju. U oktobru 2009. objavili su veridbu, i to na premijeri mjuzikla.

Aron je u braku sa 23 godine starijom rediteljkom
Aron je u braku sa 23 godine starijom rediteljkom foto: Shutterstock

Aron je tada otkrio da je zaprosio Sem tačno u minut na prvu godišnjicu od njihovog susreta 2008.

Istakao je da njihove porodice i prijatelji podržavaju njihovu vezu. "Znaju koliko je intenzivan naš odnos", ispričao je. Ipak, par je pričekao s venčanjem, a u januaru 2010. potvrdili su da očekuju prvo dete.

U julu iste godine su dobili ćerku Vajldi i Sem je u jednom intervju rekla da joj je Aron i pre početka njihove veze otkrio da želi decu. "Bio je jako jasan oko svoje želje za porodicom", ispričala je.

Sem je zaprosuo rediteljku kada je imao 18 godina
Sem je zaprosuo rediteljku kada je imao 18 godina foto: Shutterstock

Dodala je da ona i glumac retko izlaze iz kuće te da je on jako prizeman i želi da bude prisutan u ključnim mesecima života njihove ćerke.

U januaru 2012. supružnici su dobili drugo dete, ćerku Romi Hiro, a nekoliko meseci kasnije, 21. juna venčali su se nakon tri godine veridbe. Imali su svadbu u crkvi u engleskom Somersetu, a Sem je uzela Aronovo prezime Džonson, kao i on njeno Tejlor.

Par je zajedno 13 godina, a Sem je svojevremeno istakla da su retko razdvojeni, ali i tada je reč tek o dva-tri dana. Supružnici žive u Los Anđelesu s ćerkama i nedavno su američki mediji pisali da se razvode i prodaju jednu od svojih skupocenih nekretnina.

1 / 6 Foto: Reuters
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs