BOGATAŠICA SE PRVI PUT SKINULA U BIKINI I POZVALA PAPARACE DA JE SLIKAJU: Priča se da od nje nema većeg MANIPULATORA

Niko kao Kajli ne zna da manipuliše javnošću sve dok ne dobije ono što je zacrtala - zbog toga je danas bogatija od Marka Zakerberga

Celebrities
Autor:
BOGATAŠICA SE PRVI PUT SKINULA U BIKINI I POZVALA PAPARACE DA JE SLIKAJU: Priča se da od nje nema većeg MANIPULATORA
Kajli Džener na Karibima, Foto: TheRealSPW/MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kajli Džener dane provodi na Karibima, a tom prilikom je do nas došlo niz fotografija na kojima pozira u vodi i ispred tuševa. Učeći na sestrinom primeru Kajli je pristala da je paparaci fotografišu kako bi izgledala prelepo.

Pre samo par godina, Kim Kardašijan je proživela pakao kada su je paparaci na odmoru fotografisali u bikiniju. Tada je svet mogao da vidi njeno telo puno celulita i sa očiglednim kilogramom viška.

Ali Kajli to nikad ne bi dopustila. Možda iza nje stoji armija zaposlenih koji se staraju da sve protekne u najboljem redu, ali istina je da je Kajli najmlađa milijarderka na svetu. Bogatija je čak i od Marka Zakerberga!

1 / 8 Foto: TheRealSPW/MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Da bi se proizvodi sa njenim imenom prodavali - Kajli mora biti savršena u svakom minutu. Nije tajna da je Kajli prošla kroz nekoliko operacija kako bi svoje telo i lice dovela do savršenstva. Mada ona to nikad nije javno priznala. A sve je počelo kada je operisala usne, dok je okolo pričala da je njen novi proizvod zaslužan za to što sada ima punije usne. Kada su devojke širom planete otkrile da proizvod ne deluje, umalo čitav Kajlin posao nije propao. Tada je ispričala kako je ipak operisala usne jer se uvek osećala nesigurno i ružno.

Kajli Džener, Kim Kardašijan
foto: Profimedia

Sada se šuška kako je izvadila rebra kako bi imala tanak struk, da je u zadnjicu ugradila silikone, kao i u grudi i usne.

Ipak, ona je trenutno najtraženiji model što je dokazala i na Nedelji mode u Parizu kada se svaki njen korak pažljivo pratio.

Kajli je i majka dvoje dece: ćerke Stormi (5) i sina Eir (1), koje je dobila sa pratnerom Travisom Skotom.

Gde god ide, ona sa sobom vodi svoju ćerku za koju kaže da joj je najbolja prijateljica na svetu.

Kajli Džener, Kendal Džener
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs