BILA JE NAJLEPŠA GLUMICA I SVI SU JOJ SE DIVILI: Od operacija se skroz izdeformisala i izgleda kao da je pretrpela šlog

Deniz Ričards važila je za najlepšu plavušu Holivuda, a sada se upropastila plastičnim operacijama.

Celebrities
Autor:
BILA JE NAJLEPŠA GLUMICA I SVI SU JOJ SE DIVILI: Od operacija se skroz izdeformisala i izgleda kao da je pretrpela šlog
Najlepša glumica zbog operacija ne liči na sebe, Foto: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Deniz Ričards godinama je važila za jednu od najlepših glumica u Holivudu. Karijeru je započela kao model, a krajem 90-ih se probila u glumačkom svetu zahvaljujući ulogama u filmovima "Džejms Bond: Svet nije dovoljan" i "Divlje stvari".

Jedno vreme naslovne strane punila je svojim uspesima, međutim to se ubrzo promenilo kada je stupila u turbulentan brak s glumcem Čarlijem Šinom s kojima ima dve ćerke Sem Šin (17) i Lolu Šin (15), ali i zbog učešća u rijalitiju "Domaćice iz visokog društva". Brojne dame nosile su njene fotografije u ordinacije hirurga ne bi li ih učinili što više nalik na lepu glumicu.

Deniz Ričards važila je za najlepšu glumicu Holivuda
Deniz Ričards važila je za najlepšu glumicu Holivuda foto: Profimedia

Tada su i krenule priče da je uništila lice botoksom i ostalim tretmanima, iako je nekad bila jedna od najzanosnijih glumica.

Nažalost, Deniz je, kao i njene brojne koleginice imala problem da se pomiri sa starenjem, te je pomoć potražila u ordinacijama hirurga. Vremenom je njena zavisnost od operacija učinila njen lik neprepoznatljivim, a nove fotografije idu u prilog toj tvrdnji.

Deniz se potpuno upropastila operacijama
Deniz se potpuno upropastila operacijama foto: APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Naime, Deniz su paparaci uslikali prilikom kupovine sa suprugom, a iako se krila ispod kačketa, nikome nije promaklo da je ponovo nešto radila sa licem. Čini se da su njena usta ponovo veća nego što su bila, a zbog svega su "pala" na ivicama formirajući takozvani "osmeh Džokera".

Od trenutka kada su se fotografije našle na mrežama, mogli su se pročitati i zabrinuti komentari fanova koji su najpre posumnjali da nešto nije u redu.

Njene najnovije fotografije izazvale su negativne komentare
Njene najnovije fotografije izazvale su negativne komentare foto: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Izgleda kao da je pretrpela šlog", "O bože, šta je uradila sa licem", "Ovo je za psihijatra, a ne plastičara", "Deco, gledajte kako fileri ne treba da izgledaju"... samo je delić koji se mogao pročitati.

Deniz Ričards tvrdi da nije imala nikakve intervencije
Deniz Ričards tvrdi da nije imala nikakve intervencije foto: Profimedia

I zaista, Deniz na prvi pogled zaista deluje kao da ima zdravstvene probleme i nejasno je zašto je uopšte i otišla pod nož s obzirom da joj operacije nisu ni najmanje bile potrebne.

"Ako ljudi malo bolje pogledaju, imam isti nos i iste usne. Ne koristim botoks ni filere", rekla je jednom prilikom samouvereno, ali činjenica je da joj lice često izgleda natečeno, podbulo i "izmučeno", pogotovo u poslednje vreme.

Fanovi je očajnički mole da se okane intervencija, međutim, čini se da Deniz još uvek vodi onim "valjda više verujete meni, nego sopstvenim očima", i negira bilo kakve operacije, a u nastavku teksta pogledajte još njenih fotografija i sami procenite koliko se promenila.

1 / 11 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs