ĆERKA ANĐELINE DŽOLI I BREDA PITA ZBUNJUJE IZGLEDOM: Htela je da promeni pol i bude dečak, a sada se ošišala do glave

Nakon dugo vremena, ćerka Anđeline Džoli i Breda Pita, Šajlo Džoli-Pit viđena je u javnosti, a svojim novim izledom sve je zbunila.

Celebrities
10:34h Autor:
ĆERKA ANĐELINE DŽOLI I BREDA PITA ZBUNJUJE IZGLEDOM: Htela je da promeni pol i bude dečak, a sada se ošišala do glave
Ćerka Anđeline Džoli drastično promenila izgled, Foto: Profimedia

Iako bivši glumački par Bred Pit i Anđelina Džoli imaju šestoro dece, najviše se oduvek pisalo o 15-godišnjoj Šajlo Džoli Pit.

Prvo biološko dete nekada omiljenog i po mnogima neprežaljenog holivudskog para, Šajlo je od oboje 'uzelo' samo najbolje gene, a javnost se davno složila da je njihova savršena kombinacija.

A osim zbog njene neverovatne lepote, o Šajlo se mnogo piše i zbog činjenice da zbunjuje javnost svojom navodnom transrodnošću i želji da bude dečak, ali i promenama stila.

Šajlo Džoli pit oduševila je sve na crvenom tepihu
Šajlo Džoli pit oduševila je sve na crvenom tepihu foto: Profimedia

Naime, na prvim premijerama svoje slavne mame, prelepa Šajlo se pojavljivala u vrlo ženstvenim izdanjima, haljinama, sa obaveznom šminkom, da bi kasnije ponovo više naginjala dečačkom stilu.

Tako je bilo i sada kada se posle sužeg vremena pojavila u javnosti, a mnoge je iznenadilo da je svoju dugu kosu ošišala skroz na kratko. Mnogi su ovo odmah povezali sa tim da je ona ponovo rešila da bude transrodna.

Šajlo je sve iznenadila kada se pojavila sa potpuno kratkom kosom
Šajlo je sve iznenadila kada se pojavila sa potpuno kratkom kosom foto: Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Još pre nekoliko godina se pisalo kako Šajlo insistira na tome da je je zovu Džon, a o tome su vrlo javno govorili i njeni roditelji. Bred je to otkrio tokom jednog gostovanja kod Opre još 2008. godine.

"Želi da je zovemo Džon. Džon ili Peter. Mislim da je to zbog Petra Pana. Onda moram da je pitam: 'Džone hoćeš li malo soka?', ispričao je Bred tom prilikom. Dve godine kasnije potvrdila je to i Anđelina. 'Ona želi da bude dečak. Morali smo da joj skratimo kosu, a želi i da nosi odeću za dečake' ",ispričala je ona u intervjuu za Vanity Fair iz 2010. godine.

1 / 8 Foto: Profimedia

Podsetimo, 45-godišnja glumica Anđelina Džoli majka je šestoro dece. Lepotica je usvojila troje dece, a zatim rodila troje u braku s kolegom Bredom Pitom koji je zbog nje ostavio prvu suprugu Dženifer Aniston.

Najstarijeg sina Medoksa koji danas ima 20 godina, Anđelina je usvojila u Kambodži, kada je snimala popularni film o junakinji Lari Kroft. Medoks je tada imao samo sedam meseci.

Tri godine kasnije, 2005. godine, Anđelina je usvojila i šestomesečnu ćerku Zaharu iz Etiopije, a tada je s njom po nju otišao Bred Pit s kojim je iste godine započela vezu. Već sledeće godine Bred je usvojio Medoksa i Zaharu koji su dobili prezime Džoli-Pit.

Anđelina Džoli usvojila je troje dece
Anđelina Džoli usvojila je troje dece foto: Profimedia

Iste godine u Namibiji je rođeno njihovo prvo biološko dete, Šajlo Nouvel, a bračni par prodao je ekskluzivne fotografije časopisima People i Hello! za nešto više od 7 miliona dolara koje su zatim donirali UNICEF-u.

Aneđlina i Bred su novac od fotografija dali u humanitarne svrhe
Aneđlina i Bred su novac od fotografija dali u humanitarne svrhe foto: Reuters

U martu 2007. godine porodici se pridružio još jedan član, trogodišnji Paks Tien iz sirotišta u Vijetnamu. 2008. godine tokom filmskog festivala u Kanu, Anđelina je potvrdila da čeka blizance.

Dva meseca nakon toga rođeni su Noks Leon i Vivijan Maršelin, a paparaci su dežurali pune dve nedelje ispred bolnice u Nici kako bi dobili prve fotografije mame i mališana. Prve fotke bračni par je prodao istim časopisima za vrtoglavih 14 miliona dolara, a sav novac uplaćen je njihovoj humanitarnoj organizaciji. Bio je to najveći iznos ikad uplaćen za fotke beba poznatog para.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs