IZNENADA PREMINUO

VAŽIO JE ZA NAJTRAŽENIJEG MODELA U HRVATSKOJ, DRUŽIO SE SA SVETSKIM FACAMA, OVO JE OBOŽAVAO: Ko je bio Patrik Cvetko?

Hrvatski maneken Patrik Cvetko je iznenada preminuo, a bio je ne putu da osvoji svetsku modnu scenu, po mišljenju mnogih.

Celebrities
Autor:
VAŽIO JE ZA NAJTRAŽENIJEG MODELA U HRVATSKOJ, DRUŽIO SE SA SVETSKIM FACAMA, OVO JE OBOŽAVAO: Ko je bio Patrik Cvetko?
Ko je bio hrvatski maneken koji je iznenada preminuo?, Foto: Printscreen Instagram / patrikcvetko

Ceo region je potresla vest o iznenadnoj smrti mladog i veoma uspešnog hrvatskog manekena Patrika Cvetka u 29. godini. Kako nezvanično saznaju mediji, preminuo je nakon što je doživeo epileptičan napad. Dominirao je mnogim modnim pistama posebnim izgledom, a gotovo svi su mu predviđali svetsku karijeru.

Modelingom je počeo da se bavi sa svega 19 godina i ubrzo je postao najtraženiji model u Hrvtatskoj. Potom su usledili i ugovori iz inostranstva, koji su mu omogućili da mnogo putuje i upoznaje različite kulture i ljude. Na svojim putovanjima obilazio je i Srbiju, a Novi Sad ga je oduševljavao.

- Vrlo brzo nakon što sam počeo da radim kao model u Hrvatskoj, stigli su ugovori iz inostranstva. Prvu veću kampanju radio sam za nemački brend i nastavio da radim sa njima još godinu dana. Volim da putujem, zapravo postao sam zavistan od putovanja koja održavaju moj duh i um vitalnim. Ne volim da provodimi mnogo vremena kod kuće u Zagrebu", izjavio je Patrik pre tri godine za 24 sata hr.

Kako je postajao sve uspešniji u svom poslu, pojedini angažmani su mu omogućili da bude u društvu mnogih svetskih zvezda, poput Pamele Anderson i Lenija Kravica. Takođe, sarađivao je i sa pevačicom Frankom Batelić.

Svoj privatni život je držao podalje od očiju javnosti, te ni na Instagramu nije bio preterano aktivan, a pratilo ga je skoro 17 hiljada ljudi. Njegovi obožavatelji neretko su tražili da češće objavljuje postove na ovoj društvenoj mreži.

Gde god bi se pojavio, bio je u centru pažnje i sve poglede je privlačio. Tako je bilo i na nedavnoj proslavi poznatog magazina u Zagrebu. Naime, došao je u društvu zanosne brinete, a svi su posumnjali da je reč o njegovoj devojci. Mada, povodom ovih glasina se maneken nije oglašavao.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs