njena tajna

Dženifer Aniston otkrila tehniku koja joj je pomogla da preboli razvod od Breda Pita: Evo kako sam pronašla svoj mir!

Američka glumica otkrila slavnoj voditeljki šta joj je pomoglo dastane na noge nakon kraha ljubavi sa holivudskim zavodnikom

Celebrities
15:24h Autor:
Dženifer Aniston otkrila tehniku koja joj je pomogla da preboli razvod od Breda Pita: Evo kako sam pronašla svoj mir!
Foto: Profimedia

Dženifer Aniston (51) otkrila je gostujući u emisiji kod Opre Vinfri da se posle razvoda od Breda Pita (56) posvetila duhovnom razvoju i da je tako pronašla svoj mir.

Kako kaže, tada je sa prijateljicama počela da praktikuje jogu, što joj je i te kako pomoglo.

"Završile smo i samo smo sedele i protezale se. Pogledala sam svoje prijateljice i rekla: Imam osećaj koji ne znam da li sam ikada ranije osetila. To je osećaj koji izaziva da ne želim da budem nigde drugo osim ovde i sada. Nalazim se na mestu u kojem se ne zadržavam u prošlosti, niti sam opsednute sa nečim u budućnosti. To je bio osećaj potpunog mira", rekla je glumica.

Trenutak koji smo svi čekali: Nakon 19 godina Bred Pit i Dženifer Aniston zajedno u novom projektu! (FOTO)

foto: Profimedia

S obzirom na to da je prolazila kroz težak period nakon razvoda, razni ljudi su joj slali knjige samopomoći koji se takođe zasnivaju na lekovitoj svesti o sadašnjem trenutku.

Ipak, glumica ističe da je najvažnije ovu sposobnost vežbati u praksi.

"Možete pročitati hiljadu knjiga, ali na kraju ćete otati samo frustrirani i pitati sebe: Kako ja to da ostvarim? Ja sam pročitala puno takvih knjiga, a onda sam počela da primenjujem sve što sam čitala. Sela sam da radim jogu i shvatila da je to osećaj za kojim sam tragala", zaključila je Dženifer.

Mračna strana omiljenog glumca današnjice: Napustio suprugu i dvoje dece pa sreću našao u zagrljaju duplo mlađe devojke!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs