neprevaziđena

"KUPUJEM POLOVNU ODEĆU, SVE NA MENI KOŠTA 300 DINARA": Rušku Jakić siromaštvo je naučilo kako da preživi i BEZ NOVCA

Ruška Jakić jednom prilikom je otkrila da nosi polovnu garderobu od 300 dinara i da joj to nije problem.

Celebrities
Autor:
"KUPUJEM POLOVNU ODEĆU, SVE NA MENI KOŠTA 300 DINARA": Rušku Jakić siromaštvo je naučilo kako da preživi i BEZ NOVCA
Ruška Jakić, Foto: ATA Images / Stefan Tomašević

Neprevaziđena Ruška Jakić privlači pažnju gde god se pojavi, dok njene oštre izjave svaki put naprave pometnju. Od čuvene voditeljke često se mogu čuti mudre izjave i saveti koji su zlata vredni.

Nedavno je pojavljivanjem na jednom modnom događaju zasenila prisutne i pokupila brojne simpatije, a njen neobičan stajling i karakteristična šminka daju joj poseban pečat, čineći je jedinstvenom.

Osim toga što nema dlake na jeziku, ističe se i svojom skromnošću. Dok se drugi hvale kako kupuju skupu i markiranu odeću, Ruška nema problem da prizna da kupuje u jeftinijim buticima.

Ruška Jakić
Ruška Jakićfoto: Kurir/Damir Dervišagić

"Kroz siromaštvo sam naučila da mogu podjednako da živim i sa 1000 dinara i sa 1000 evra. Sa hiljadu dinara ću da odem u svoj omiljeni kafić i popijem kapućino, a onda kod kuće ću sesti i pojesti kačamak", rekla je Ruška i dodala:

"Kupujem polovnu odeću, a najviše volim Kineze. Sad sam pronašla na bulevaru butik za tinejdžere. Imam srebrnu karticu kod Kineza i imam popust od 30%. Na meni je sve od kineza - garderoba, prstenje, minđuše, ogrlica...Sve ovo što sada nosim košta 300 dinara".

Ruška Jakić
Ruška Jakićfoto: Antonio Ahel/ATA

Ruška je jedna od retkih koja voli sebe i uči druge ljude da čine isto. Za sebe smatra da je kao Džoan Kolins i da je godine podmlađuju. Njena pojava mnoge fascinira, a uprkos tome što je imala težak život nije igubila vedrinu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs