blista u 9. deceniji

"NIKAD LEPŠA, PRAVA LUTKICA": Ruška Jakić raspametila javnost svojim izgledom bez šminke - BLISTA U 9. DECENIJI

Mnogi su bili oduševljeni kada su videli kako Ruška Jakić izgleda bez šminke, budući da je jak mejkap njen zaštitni znak.

Star look
10:36h Autor:
"NIKAD LEPŠA, PRAVA LUTKICA": Ruška Jakić raspametila javnost svojim izgledom bez šminke - BLISTA U 9. DECENIJI
Ruška Jakić, Foto: Twitter/Ruska Jakic

Čuvena Ruška Jakić privlači pažnju gde god se pojavi, dok njene oštre izjave svaki put naprave pometnju. Osim toga što je poznata kao neko ko nema dlake na jeziku, svojim izgledom u stanju je da zaseni skoro svaki događaj.

Poznato je da nosi jaku, karakterističnu šminku, te da je uvek doterana. Budući da je tako, retke su situacije u kojima se novinarka i voditeljka može videti bez šminke.

Ruška uveliko gazi 9. deceniju, a njeno lice izgleda višestruko mlađe, dok su za to zaslužni tretmani i nega koju ona redovno praktikuje.

Ruška Jakić
Ruška Jakićfoto: ATA Images / Stefan Tomašević

Prošle godine osvanula je fotografija sa jednog tretmana, na kojoj Ruška pozira bez šminke. Mnogi su komentarisali da je neprepoznatljiva, kao i da je jaka šminka njen zaštitni znak, a takođe su se nizali i komplimenti na račun njenog izgleda.

Javnost je bila oduševljena komentarišući da je lepša bez šminke, kao i da izgleda mladoliko i sveže.

"Prelepa žena", "Mnogo je lepša bez šminke", "Nikad lepša", "Prava lutkica", samo su neki od mnoštva komentara koji su se nizali ispod objave.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs