TEŠKO JE PRIČAO O TOME

LAĆA JE GOVORIO DA GA SAMO OVA MARININA PESMA SAVRŠENO OPISUJE: Peva je Ceca, a jedan stih ima POSEBNO ZNAČENJE

Milan Laća Radulović je iznenada preminuo u 36. godini, dok je sa prijateljima boravio u Izraleu, a iza njega su ostali veliki hitovi koje je napisao.

Celebrities
13:04h Autor:
LAĆA JE GOVORIO DA GA SAMO OVA MARININA PESMA SAVRŠENO OPISUJE: Peva je Ceca, a jedan stih ima POSEBNO ZNAČENJE
Laća je bio otkrio koja ga Marinina pesma najbolje opisuje, Foto: Prinscreen Youtube / Kurir

Milan Radulović nasledio je bio talenat za pisanje od svoje majke Marine Tucaković, koja je jedan od naših najbolji tekstopisaca ikada. Zaslužna je za nastanak na stotine vanvremenskih hitova, a upravo u jednom se i Laća pronašao.

Još kao mali je pokazao ljubav prema muzici, a i sam je sarađivao sa velikim brojem naših pevača. Gostujući u emisiji "Realna priča" otkrio je koja ga Marinina pesma najbolje opisuje.

Milan Radulović Laća
foto: Kurir / Zorana Jevtić

-"Zadržaću pravo svoje", tako kreće početak Cecine pesme. Od skora je ta, zato što je to bilo moje stanje - da nikoga ne vidim, da me niko ne vidi, da ni za šta više nisam. Teško mi je da je se setim - kroz uzdah priča Milan.

Posebno se osvrnuo na jedan stih.

- Tu ima rečenica "dok se s tobom tajno viđam u metrou svoje duse". To je zapravo sastanak sa pokojnim osobama - rekao je Laća i zamolio voditeljku da ga dalje ne pita ništa o toj temi.

Tekst pesme "Zadržaću pravo", koju je Svetlana Ražnatović objavila 2001. godine, glasi:

Zadrzaću pravo svoje da im ne dam da me bude da ni za šta više nisam za ulicu, ni za ljude da me niko ne vidi i da nikog ne vidim Da ne pitam nikad ko je zadrzaću pravo svoje ne pitam, jer znam da nisi ti da im ne dam da me guše dok se s tobom tajno viđam u metrou svoje duse Zadrzaću pravo svoje da se sunčam u svom mraku da pocrnim u svom srcu kao zlato na junaku da me niko ne vidi i da nikog ne vidim

Zadrzaću pravo da ti prevedem ime na sve svetske jezike i da na svakom od njih znači ljubav

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs