pleni šarmom i dalje

LEPOTICA U DŽEJEVOJ BALADI "SUNCE LJUBAVI" SVE JE OČARALA IZGLEDOM: Postala je misica, a posle 28 godina i dalje BLISTA

pNataša Vojinović je svim muškarcima pomutila razum, kada se pojavila u spotu za Džejevu pesmu "Sunce ljubavi". Zbog njene lepote proglašena je i za "Mis šarma" na izboru za "Miss YU".

Celebrities
16:21h Autor:
LEPOTICA U DŽEJEVOJ BALADI "SUNCE LJUBAVI" SVE JE OČARALA IZGLEDOM: Postala je misica, a posle 28 godina i dalje BLISTA
Kako sad izgleda lepotica iz Džejevog spota "Sunce ljubavi"?, Foto: Printscreen Youtube / Dzej Music Official

Sinonim za emociju je upravo glas pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog, zato njegove balade nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Skoro sve su postale evergrinovi, što je slučaj i sa pesmom "Sunce ljubavi", koja je po mišljenju mnogih njegova lična karta, pored "Nedelje". Baš u spotu za tu numeru pojavljuje se prelepa devojka Nataša Nađa Vojinović, koja je sve očarala izgledom.

Svojom pojavom i haruzmom odmah je pobrala sve simpatije pripadnika jačeg pola, koji su isticali da poseduje neverovatan seksepil u pogledu i stavu. A njena lepota dobila je i potvrdu - ponela je i titulu "Mis šarma" na izboru za "Miss YU".

- To je bilo 1994. godine, sada zvuči daleko, a kao da je juče bilo. Sećam se tog dana kad me jedna modna agencija pozvala na kasting. Mladost sa sobom nosi bunt, ponos, strah... Želja da uspem savladala je strah da li ću odgovoriti zahtevima režisera. Konkurencija je bila velika, a moja očekivanja još veća. I ostvarilo mi se - osvrnula se Nataša jednom prilikom na učešće u spotu pevača čiji se osmeh ne zaboravja, iako je iz njega krio velike tragedije.

Nataša je rođena u Beogradu, pojavljivala se u još nekoliko muzičkih spotova, a radila je i na televiziji u Herceg Novom. Trenutno živi i radi u Bijeloj i ističe da je danas najponosnija na svog sina, koji ima samo sedam godina.

Vest o pevačevoj smrti ju je veoma pogodila, te se emotivnim rečima osvrnula na saradnju sa njim.

- Bio je zanimljiv, komičan, voleo je da se šali, ali dok se snima vrlo odgovoran i zahtevan. To je za mene bila odlična saradnja. I honorar je, za te devedesete, bio dobar - zaključila je Nataša.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs