Tuga

Sahranjen Džej Ramadanovski: Brojne poznate ličnosti i 50 violina ispratilo pevača na večni počinak

Kada je kovčeg sa telom donet, muzičari su zasvirali njegov čuveni hit "Nedelja"

Vesti
Autor:
Sahranjen Džej Ramadanovski: Brojne poznate ličnosti i 50 violina ispratilo pevača na večni počinak
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Pevač Džej Ramadanovski sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Rodbina je saučešće primala u kapeli od 13 časova, a brojni prijatelji i javne ličnosti stigle su da se poslednji put oproste sa pevačem.

Kada je kovčeg sa telom donet, muzičari su zasvirali njegov čuveni hit "Nedelja". Mnogi su plakali dok su slušali čuvenu pesmu, a jecaji su se orili.

foto: Kurir / Damir Dervišagić

Pevač je sahranjen po muslimanskim običajima, budući da je bio islamske veroispovesti. Na sahrani je ispunjena Džejeva velika želja - da mu na grobu zasvira 50 violina.

Sahrani su prisustvovale brojne poznate ličnosti među kojima su Ceca Ražnatović, Aca Lukas, Žika Jakšić, Saša Matić, Aco Pejović, Marija Šerifović, Mina Kostić, Zoran Jagodić Rule, Toma Panters, Aleksandra Prijović, Filip i Viktor Živojinović, Dragan Brajović Braja, Goca Božinovska, Boban Rajović, Dragan Kojić Keba i mnogi drugi.

Podsetimo, Džeju je pozlilo u nedelju 6. decembra u njegovom stanu na Dorćolu, gde je bio u strogoj izolaciji zbog korona virusa, te je ekipa Hitne pomoći ubrzo stigla na lice mesta i započela reanimaciju, međutim, uprkos svim naporima lekara, on je preminuo.

foto: Kurir / Zorana Jevtić

Inače, Džej je pre tri godine operisao srčane zaliske u Beču i tada su mu doktori rekli da mora strogo da vodi računa o ishrani i zdravom životu.

Iza njega ostale su neutešne ćerka Ana i Marija, kao i bivša supruga Nada.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs