ŠOK!

OMILJENA GLUMICA HOLIVUDA I NEVEROVATNA DAMA SAZNALA DA JE MUŽ VARA IZ NOVINA: Videla slike na kojima ljubi MNOGO MLAĐU

Toni Kolet videla je na stranicama žute štampe vrlo kompromitujuće slike svog dugogodišnjeg partnera na kojima se strasno ljubi sa mnogo mlađom ženom od nje.

Celebrities
15:57h Autor:
OMILJENA GLUMICA HOLIVUDA I NEVEROVATNA DAMA SAZNALA DA JE MUŽ VARA IZ NOVINA: Videla slike na kojima ljubi MNOGO MLAĐU
Poznata glumica saznala da je muž vara preko novina, Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kao bomba je odjeknula vest u svetskoj javnosti da se glumica Toni Kolet (50) razvodi posle 20 godina braka! I to zbog prevare supruga Dejva Galasafija sa mnogo mlađom ženom od nje za koju je saznala, verovali ili ne, preko novina.

Naime, Toni je jedna od najangažovanijih i najvoljenijih glumica u Holivudu, a imalo smo prilike da je gledamo u filmskim ostvarenjima poput: "Šesto čulo", "Nasleđeno zlo", "Stepenište".

Kako je Kolet započela romansu sa Dejvom?

Upoznali su se na promociji Galasafijevog tadašnjeg benda, a ljubavne iskre su se pojavile još na prvi pogled. Ubrzo su uplovili u vezu koja je krunisala brakom na svečanoj budističkoj ceremoniji 2003. godine.

Kako je kolet poreklom iz Australije, često su bili na relaciji Los Anđeles - Sidnej. Bivši supružnici su dobili dvoje dece - ćerku Sejdž Florens (14) i sina Arloa Roberta (11).

Porodičnu idilu su u trenu rasturile fotografije njenog supruga, koje je objavio britanski "Daily mail", kako se ljubi sa nekom devojkom na plaži u Australiji, za koju se kasnije saznalo da je kiropraktičarka iz Sidneja - Šenon Egan.

- Zajedno smo odlučili da je najbolje za nas i našu porodicu da živote nastavimo odvojeno. Iako se razvodimo poštovaćemo se i voleti. Hvala vam što ste nam dali prostor da na dostojanstven način u medijskom prostoru prođemo kroz ovaj period - obavestila je Toni Kolet svoje pratioce na Instagramu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs