DAMA I DRUG

"JEDE JAGNJETINU, POPIJE I PIVO, A CIGARE PALI JEDNU ZA DRUGOM": Naš glumac otkrio zašto je Mira Banjac ŽIVA LEGENDA

Nepoznati detalji iz života Mire Banjac će vas naterati da joj se još više divite!

Celebrities
11:39h Autor:
"JEDE JAGNJETINU, POPIJE I PIVO, A CIGARE PALI JEDNU ZA DRUGOM": Naš glumac otkrio zašto je Mira Banjac ŽIVA LEGENDA
Nepoznati detalji iz života Mire Banjac, Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Legenda sprskog glumiša Mira Banjac ima 93. godina, a angažovanija je više nego ikada. Njena energja pokreće sve, a stavovima oduševljava posebno mlade. Pravi je primer da se samo vedar duh računa, jer u tom slučaju su godine samo broj! Baš zbog njenog karaktera i temperamenta i zdarvlje je dobro služi!

Naime, kada su lekari videli njen snimak pluća, nisu mogli da veruju u koliko su dobrom stanju, s obzirom da glumica ima jedan porok koji je prati kroz čitav život - cigarete.

– Ne osećam se kao da imam toliko godina. Nedavno sam bila na sistematskom pregledu. Kad je doktor video snimak mojih pluća, bio je ubeđen da ne pušim, jer su mi bila skroz ‘čista’. Rekla sam mu da palim jednu za drugom, a on je bio šokiran. Objasnio mi je da je to zato što pušim na muštiklu – ispričala je Mira.

Glumica je i dalje veoma aktivna i ne prestaje da snima, niže uloge i radi punom parom.

Živim da bih radila i radim da bih živela. Kada ne budem mogla da glumim, to će značiti da u meni nema života – iskrena je čuvena glumica.

1 / 5 Foto: Kurir / Dragan Kadić

Ljuba Bandović je otkrio kako je biti u društu Mire Banjac i sve je razgalio odgovorom.

Otišli smo na jagnjetinu, pojeli smo kilogram barabar. Samo je jedno i po pivo ona popila, ja 2,5. Popio sam i pola njenog. Kad je čula da ima mladog luka, oduševila se, „ti si moj glavni kavaljer, odsada ćeš svuda da me vodiš“ – ispričao je.

Posebno je jednom prilikom naglasila da su joj kolege kao porodica, koji su je čuvali u najtežim životnim oklonostima.

– Ja moram da radim. Ne jurim nikakvu slavu, ni pare već moram da se osećam da sam korisna. Moram da budem i sa tom mojom glumačkom porodicom, sa kojom sam celog života bila. Kada je moja mama umirala i kada su me pitali šta ću sada da radim jer je moj sin Brana bio mali, ja sam rekla da će mene čuvati glumci. Uvek sam smatrala da su oni moja porodica – rekla je Mira.

A velika glumica za sve ima vrlo važnu poruku kada žele nešto da urade i postignu:

- Ovo sada traži moju snagu, traži moje osvešćenje i to moram da izguram sama - poručila je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs