REŠIO SE ZLOSTAVLJAČICE, A SADA SE NAOČIGLED SVIH "RASPADA": Zašto je najbolji frajer ostario preko noći?

Slavni glumac Džoni Dep u samo par meseci je jako fizički propao, što je veoma zabrinulo njegove fanove širom sveta

Celebrities
10:11h Autor:
REŠIO SE ZLOSTAVLJAČICE, A SADA SE NAOČIGLED SVIH "RASPADA": Zašto je najbolji frajer ostario preko noći?
Propali izgled Džonija Depa zabrinuo njegove fanove, Foto: Profimedia

Nakon što je prošao pakleni razvod i sudske parnice s Amber Herd, Džoni Dep (59) nedavno je u javnost izneo da ima novu ljubav, a iako bi svi pomislili da mu se život konačno sredio – njegove najnovije slike su veoam zabrinule javnost.

Naime, glumac se pojavio u Njujorku te se na ulici pozdravljao s fanovima, a njegov bolestan i zapušten izgled uznemirio je njegove obožavaoce koji smatraju da su godine stresa napokon stigle na naplatu – pa se sad naočigled svih "raspada".

1 / 5 Foto: Profimedia

Podsetimo, Džoni se godinama povlačio po tabloidima zbog razvoda od bivše supruge Amber Herd, koja ga je optužila za zlostavljanje – da bi na kaju ispalo da je ona ta koja je bila patološka lažljivica i zlostavljačica u tom odnosu. Ovog proleća njihova brakorazvodna parnica je bila jedna od najpraćenijih vesti, a na kraju je sud presudio kako Amber mora Džoniju da isplatiti oko 10 miliona dolara odštete za duševne bol i klevetu.

Džoni dep dobio je spor protiv Amber Herd
Džoni dep dobio je spor protiv Amber Herdfoto: Profimedia

Tokom vođenja parnice, Džoni se upustio u ljubavnu vezu s advokaticom Džoli Rič koja ga je zastupala u tužbi za klevetu protiv tabloida "The Sun".

Džoli, koja stanuje u Londonu, živi odvojeno od svog supruga i procesu su razvoda, a glumcu je bila velika podrška dok je trajalo njegovo suđenje. Majka dvoje dece je sedela u sudnici i slavila njegovu pobedu u junu kada je suđene okončano.

Džoni Dep našao je novu devojku
Džoni Dep našao je novu devojkufoto: Profimedia

Inače, Džonija su tokom suđena povezivali povezivali i sa njegovom advokaticom Kamilom Vaskez (37). Ona je osvojila broje glumčeve fanova jer je razotkrila laži njegove bivše supruge tokom ispitivanja u sudnici, ali na kraju je ispalo da oni nisu bili zajedno već su samo dobri prijatelji.

Džoni Dep je ponov srećan u ljubavi
Džoni Dep je ponov srećan u ljubavifoto: Profimedia

Čini se kako glumcu ni pobeda u sudskom sporu ni nova ljubavna sreća nisu pomogle da bolje izgleda, jer ove nove fotografije izazivaju čuđenje, a kod nekih obožavatelja i zabrinutost.

Kako je Johnny nekada izgledao pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

1 / 22 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs