šuška se

DOK MU BIVŠA ZAGORČAVA ŽIVOT, ON NAŠAO NOVU LJUBAV: Džoni Dep ne može da odoli ovoj lepotici! (VIDEO)

Poznati glumac prolazi kroz pravu dramu kada je privatni život u pitanju.

Šuška se
Autor:
DOK MU BIVŠA ZAGORČAVA ŽIVOT, ON NAŠAO NOVU LJUBAV: Džoni Dep ne može da odoli ovoj lepotici! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / extratv

Džoni Dep je bio sa najlepšim ženama na svetu, uključujući Kejt Mos, Vanesu Paradi, Dženifer Grej, između ostalih, ali ni sa jednom od njih nije ponašao pravu ljubav.

Trenutno je u centru pažnje svih svetskih medija njegova borba sa bivšom suprugom Amber Herd, koju je tužio za klevetu vrednu 50 miliona dolara zbog članka koji je napisala u Vašington postu o navodnom porodičnom zlostavljanju, piše Glossy.

Ipak, ponovo se šuška da je Džoni našao novu devojku.

Još 2020. godine Džoni Dep je bio uslikan sa misterioznom ženom u jednom poznatom pabu u londonskoj Belgraviji. Glasine su se brzo raširile, a mnogi su se zapitali da li na pomolu nova ljubavna romansa.

Sada se u javnosti ponovo šuška da je Dep ušao u ljubavnu vezu sa svojom advokaticom Kamilom Vaskez.

Tokom sudskog procesa protiv bivše žene, Dep i Kamila, koja je njegov advokat u sudskom procesu protiv bivše žene, bili su neprestano u kontaktu, a primećena je i izvesna doza bliskosti među njima. Zbog toga su počele da se šire priče da se ovaj par tajno viđa i van sudnice.

Ipak, ubrzo su se pojavile i informacije da ništa od toga nije tačno da među njima ne postoji ništa osim profesionalnog odnosa.

Džoni Dep je generalno prijateljski nastrojen i veoma je blizak sa ljudima koji rade u njegovom pravnom timu. Ne može se poreći da je Kamili Vaskez Džoni Dep interesantan, o čemu svedoče i njene fotke u javnosti na kojima se vidi da se smeje i da je veoma dobro raspoložena kada je u njegovom društvu.

Ipak, s druge strane u medijima se može pročitati i da je Vaskezova u vezi sa Britancem koji je prodavac nekretnina već mesecima.

Ostaje samo da se kroz vreme vidi da li će se zaista obistiniti ove tvrdnje ili će sve ostati samo kao trač.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs