GOVOR TELA OTKRIO SVE O ODNOSU MEGAN MARKL I KEJT MIDLTON: Ono što smo videli nema veze sa onim šta se desilo

Stručnjaci za govor tela "pročitali" su fabuloznu četvorku, tako da je javnost saznala da između njih jednostavno nema naklonosti

Celebrities
10:01h Autor:
GOVOR TELA OTKRIO SVE O ODNOSU MEGAN MARKL I KEJT MIDLTON: Ono što smo videli nema veze sa onim šta se desilo
Foto: Profimedia

Nije trebalo dugo da stručnjaci za govor tela detaljno analiziraju gestove Megan Markl i Kejt Midlton, ali i ostalih članova kraljevske porodice tokom prvih dana od smrti kraljice Elizabete.

Momenat kada je "fabulozna četvorka" izašla iz automobila sve je fascinirao, ali ne i stručnjake za govor tela koji su rekli da je Kejt imala "ledeni pogled koji je prolazio kroz Megan" te da se Megan toliko pomela zbog tog susreta da je zaboravila da mahne okupljenim. Hari je video šta se dešava pa je prištao Megan i nežno je dodirnuo za ruku, čime je pokazao da je podržava, kaže Katija Loajzer.

Megan Markl
foto: Profimedia

Čuvena Džudi Džejms analizirala je celokupan događaj i naglasila da među poznatim parovima nije bilo "ikakvih znakova naklonosti".

Džudi je prokomentarisala i povorku koja je juče pratila prenošenje kovčega sa telom kraljice iz Bakingemske palate do Vestminsterske opatije. Napomenula je da među članovima porodice skoro da nije bilo povezanosti već je svako bio "izgubljen u svojoj tuzi".

Odavanje počasti kraljici Elizabeti, Megan Markl, Princ Hari, Princ Vilijam, Kejt Midlton
foto: Profimedia

Distanciranost je uočena i između Kejt Midlton i kraljice supruge odnosno Megan i grofice od Veseksa koje su bile potpuno distancirane dok su automobilima pristizale na ceremoniju. Princeza od Velsa je tek kada je došao momenat da sa pomenutim damama stane u isti red, ispoljila određenu "zainteresovanost" za ljude oko sebe.

Kejt Midlton, Megan Markl, Kamila Parker
foto: Profimedia

Distanca je vladala i između Harija i Vilijama koji su imali "lice pokeraša" što se posebno moglo reći za starijeg princa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs