borba

DANIMA JE DO DETALJA SPREMALA SVOJU SAHRANU OPRAŠTAJUĆI SE OD NAJBLIŽIH: Danas je pokazala da je prava lavica

Šanen Doerti dugi niz godina bori se sa opakom bolešću. Nedavno je uslikana dok je bila u šetnji, a sudeći prema fotkama izgleda mnogo zdravije.

Vip priča
19:04h Autor:
DANIMA JE DO DETALJA SPREMALA SVOJU SAHRANU OPRAŠTAJUĆI SE OD NAJBLIŽIH: Danas je pokazala da je prava lavica
Glumica se dugi niz godina bori sa opakom bolešću, Foto: Profimedia

Šanen Doerti svi znamo kao Brendu iz čuvene serije Beverli Hils. Nažalost, glumica je postala poznata i po svojoj dugoj borbi protiv opake bolesti. Ona je o svojoj bolesti uvek otvoreno pričala, te je jednom prilikom klonula duhom i otkrila strašne stvari.

Naime, Šanen je obolela od karcinoma, a rak je zahvatio njenu dojku. Da stvar bude još gora, karcionom je dostigao 4. stadijum. Zbog cele situacije, često se pojavljivala vest da je glumica na kraju života.

Šenon Doerti
foto: Profimedia

Nakon naporne borbe koju je imala, uspela je da pobedi rak 2015. godine nakon što joj je odrađena mastektomija i hemoterapija. Međutim, stvar je krenula po zlu, te je 2020. otkrila da joj se bolest vratila.

"Opet imam rak, 4. stadijum. On je metastazirao u moje telo i znam šta to znači. Pitala sam se mnogo puta: ‘Zašto ja?’, A onda kažem sebi: ‘A zašto ne ja?’ . Teško mi je", rekla je glumica tada.

Šenon Doerti
foto: Instagram / Theshando

Ona je tada otkrila da je počela da piše oprošajna pisma i snima video zapise koje će ostaviti svojim bližnjima, kao i da je pronašla pesmu kojom želi da je isprate.

Reč je o poznatoj pesmi 'Tears in Heaven' koja slovi za jednu od najvećih balada u istoriji rock’n’rolla, a odlučila je i u čemu želi biti sahranjena.

Šenon Doerti
foto: Instagram / Theshando

"Znam u čemu želim otići na drugi svet. Pripremila sam haljinicu koju sam dobila od jedne od najboljih prijateljica pre nekoliko godina. U njoj se osećam posebno. Želim biti lepa. Želim svima ostati u najboljem sećanju. Trudim se poslednjih meseci i ispraviti neke odnose, iyviniti se ljudima koje sam povredila - svesno ili nesvesno. Nastojim živeti punim plućima i uživati u ovo malo vremena koje mi je ostalo", rekla je glumica.

Šenon Doerti
foto: Profimedia

Uprkos svemu, Šanen je odbacila negativan stav prema celoj situaciji i odlučila da se bori kao lavica ponašajući se kao da se ništa ne dešava. Prošle godine pojavila se u emisiji ‘Good Morning America’ gde je iznenadila mnoge svojim optimističnim stavom.

"Ne želim se ponašati kao da umirem. Želim raditi i ponašati se kao da se ništa ne događa jer ću se boriti da ostanem živa", istakla je Šanen.

Šenon Doerti
foto: Profimedia

"Mnogi ljudi kojma se dijagnostikuje četvrti stadijum bolesti jednostavno otpišu sami sebe. Pretpostavi se da više ništa ne mogu raditi, da ne mogu dati sve od sebe, a to nije istina. Volela bih da takva razmišljanja mogu promeniti i dati mi šansu da dokažem da je to pogrešno", objasnila je.

Šenon Doerti
foto: Instagram Printscreen / Theshando

Glumica se slikala bez kose, nakon hemoterapije dok je izgledala veoma iscrpljeno. Nedavno su paparaci zabeležili par fotografija na kojima Šanen izgleda mnogo bolje, čak je bila i nasmejana dok je šetala sa majkom.

Fotografije na kojima glumica odiše pozitivnom energijom ulivaju nadu da će uspeti u svojoj borbi, te da će prevazići ovu opaku bolest.

1 / 7 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs