NATERAO JE DA SE POSTARA ZA NJEGA, RAZLIKU U GODINAMA NE MOŽE DA IZBRIŠE: Glumac nervozan zbog 39 godina mlađe devojke

Dolf Landgen ima 64 godine i devojku koja je 39 godina mlađa od njega. Upravo zbog mlađe devojke, koja je godište njegove ćerke, glumac ne postustaje ni momenat

Celebrities
10:23h Autor:
NATERAO JE DA SE POSTARA ZA NJEGA, RAZLIKU U GODINAMA NE MOŽE DA IZBRIŠE: Glumac nervozan zbog 39 godina mlađe devojke
Foto: Profimedia

Glumac Dolf Landgren se ne odvaja od svoje 39 godina mlađe verenice, inače fitnes instruktorke Eme Krokdal, a šuška se i da će ove godine konačno stati na "ludi kamen" s obzirom da ih je u tome ranije omela pandemija.

Landgen, koji se još uvek može pohvaliti sjajnom formom ipak nije odoleo "zubu vremena", te u poslednje vreme deluje nešto umornije nego inače, no, isti komentari se mogu pročitati i za njegovu verenicu koja je inače godište njegove ćerke, i zapravo mlađa od nje par meseci.

1 / 5 Foto: Profimedia

Izvori bliski glumcu tvrde da se on navodno ne miri sa kritikama da izgleda kao da joj je deda, te da ju je nagovarao da pređe u crnke jer je svestan da u tom slučaju razlika neće biti toliko očigledna, kao i da bi on izgledao bolje.

I zaista, kada pogledate njene stare fotografije sa svetlom kosom, Ema je i delovala kao devojka svojih godina, pa je razlika u izgledu između nje i glumca više nego očigledna.

Inače, zanimljivo je da je Dolfova i Emina veza bila ogromno iznenađenje za širu javnost. Par se prvi put zajedno pojavio 2020. godine tokom festivala u Dominikanskoj Republici, a upoznali su se godinu dana ranije u teretani.

1 / 9 Foto: Profimedia

Podsetimo, Landgen iza sebe ima dva braka. Prvi sa Peri Tom trajao je jedva godina dana. Drugi put je sudbonosno "da" rekao Aneti Kviberg sa kojom je u odnosu ostao 17 godina i sa kojom je dobio dve ćerke Gretu i Idu koja je i vršnjakinja njegove sadašnje verenice Eme i zapravo starija od nje samo dva meseca.

Dolf je nedavno istakao i da mu je drago što se njegova ćerka Ida vraća u Los Anđeles gde će nastaviti život, kao i da mu je važno da sa njom ima dobar odnos, a njoj navodno ne smeta što ljubi njenu vršnjakinju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs