nastavlja dalje

NAKON SKANDALA SA PIKEOM, ŠAKIRA SA DECOM POBEGLA U MEKSIKO: Nove slike otkrivaju kako se oseća posle prevare

Dok se mediji i dalje bave krajem ljubavi Šakire i Žerara Pikea, pevačica je spakovala kofere i sa sinovima otputovala na letovanje.

Celebrities
16:13h Autor:
NAKON SKANDALA SA PIKEOM, ŠAKIRA SA DECOM POBEGLA U MEKSIKO: Nove slike otkrivaju kako se oseća posle prevare
Šakira snimljena sa decom prvi put posle prevare, Foto: Profimedia

Kolumbijska pevačica Šakira (45) nedavno je bila u žiži javnosti zbog razvoda od španskog fudbalera Žerara Pikea nakon 12 godina vanbračne zajednice, u kojoj su dobili dva sina Milana i Mašu.

Naslovne strane punili su navodi da o navodnoj fudbalerovoj prevari i pikanterije iz njihovog odnosa, a sada je slavna pevačica rešila da napravi predah od svega i ode što dalje iz Barselone, te je sa naslednicima otputovala u Meksiko na odmor.

Ona je uslikana na plaži u poznatom letovalištu, Cabo San Lucas, inače mesto koje vrvi od bogatih i slavnih. Bila je u društvu svojih sinova, a pažnju je privukla i svojim stajlingom.

Naime, Šakira je za opušteni dan na plaži ponela kompletić s resicama u boji lavande i tako istakla preplanulo telo, a lice i kosu ostavila je u potpuno prirodnom izdanju.

Osmeh nije skidala, te je tako svima jasno stavila do znanja da je čvrsto rešila da život nastavi dalje nakon razvoda najbolje što može.

Da podsetimo, Šakira i Pike su početkom juna potvrdili da se razvode.

"Žalimo što moramo da saopštimo da se razvodimo. Za dobrobit naše dece, koja su naš prioritet, molimo vas da poštujete našu privatnost. Hvala svima na razumevanju", saopštio je tada PR tim Šakire u ime poznatog para.

Šakira, Žerar Pike
foto: Profimedia

Kako se šuškalo, devojka sa kojom je fudbaler prevario muzičku divu je studentkinja sa inicijalima C. C., i rođena je Katalonka.. Prema pisanju španskih portala Pike je već upoznao svoje prijatelje sa novom izabranicom i govori da je ona njegovog života.

Šakira
foto: Profimedia

S druge strane, pisalo se da je Šakira u depresiji i da je spremna na sve da preljubniku uzme sve što ima, kao i starateljstvo nad njihova dva sina.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs