PALO POMIRENJE

NIKOLINA PIŠEK ZAKOPALA RATNE SEKIRE SA SVEKROM: Miša Grof ponudio pomoć snajki, pa poručio -"Ne znam šta je umislila"

Izgleda da su rešili da prevaziđu nesuglasice koje su imali

Šuška se
Autor:
NIKOLINA PIŠEK ZAKOPALA RATNE SEKIRE SA SVEKROM: Miša Grof ponudio pomoć snajki, pa poručio -"Ne znam šta je umislila"
Foto: ATA Images

Prošlo je više od dva meseca nakon smrti Vidoja Ristovića, supruga Nikoline Pišek. Nikolina je pre dva dana na svom Instagram profilu podelila emotivnu uspomenu.

Naime, pokojnom Ristoviću, na taj datum bio je rođendan. Nikolina je podelila album sa fotografijama, koji sadrži sve fotke sa njegovih rođendana koje su proslavljali.

"Ovako je to izgledalo na današnji dan. 25.7. kroz godine. Niz sretnih uspomena.Svaka je dragocjena. Njih nam nitko ne može zabraniti." - napisala je Nikolina u tekstu ispod fotografija.

Nakon toga oglasio se i njen svekar, Miša Grof sa kojim je Nikolina, prema pisanju medija, kao i njihovim izjavama, bila u velikom sukobu.

- Ne znam što Nikolina naglašava po društvenim mrežama da joj niko ne može oteti uspomene s mojim sinom, pa niko to ne bi ni pokušavao! To što su oni imali, sve lepe trenutke, treba pamtiti. Tek sam se vratio iz Zagreba. Ne znam šta je umislila, pa ispada da ja njoj nešto non-stop branim. Ima ovde u Beogradu dva stana, ima svoj prostor, može doći kad god poželi. Niko joj ništa ne brani i, što se mene tiče, sa svojim životom neka radi što joj je volja, ispričao je Grof.

Miša Grof, Nikolina Pišek, Nikolina Ristović, Viktor Ristović
foto: ATA Images

Miša je ispričao da nije angažovao advikata oko imovine, te da sa Nikolinom nije u nikakvom imovinskom sporu. Dodao je je i da su informacije o podeli imovine netačne. Istakao je da se on i Nikolina redovno čuju, te da u poslednje vreme nisu bili u kontaktu.

Nikolina je, navodno, zbog velikog kredita, koji su ona i Vidoje digli za kuću u Zagrebu, počela tražiti novi posao. - Ako bude opet tražila posao, pomoći ću joj. Nisam ni znao da traži posao, prokomentarisao je Grof.

Mnogi su iznenađeni Grofovim komentarima uzimajući u obzir činjenicu da nisu bili baš u sjajnim odnosima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs