ŠOKIRAO IZJAVOM

ŠTA SE TO DEŠAVA SA TAJSONOM? "Sav novac sveta ne može da spreči propadanje. Da li ovo znači da se moj kraj bliži?"

Majk Tajson o kraju svog života

Celebrities
17:00h Autor:
ŠTA SE TO DEŠAVA SA TAJSONOM? "Sav novac sveta ne može da spreči propadanje. Da li ovo znači da se moj kraj bliži?"
Majk Tajson šokirao izjavom da mu se bliži kraj, Foto: Profimedia/editorial images

Majk Tajson je svojim obožavaocima, dao sumorne informacije o svojoj budućnosti. Upozorio ih je da mu se bliži "Kraj".

Legendarni 56-godišnji bokser, kaže da je nedavno primetio promene na svom telu i da je zabrinut koliko mu je još vremena ostalo.

"Svi ćemo jednog dana umreti. Kada se pogledam u ogledalo, vidim te male bore na svom licu. To znači da se moj datum isteka bliži", rekao je Majk.

Nije detaljnije govorio o svom zdravlju, pa čak ni o tome da li mu je zdravlje ugroženo.

"Uvek govorim ljudima, kada imate mnogo novca, ne možete očekivati da vas niko ne voli. Kako da ti priznam ljubav kada imaš 500 milijardi dolara? To je lažni osećaj sigurnosti. Verujete da se ništa ne može dogoditi, verujete da ste nepobedivi kada imate mnogo novca, što nije tačno. Sav novac na svetu, neće sprečiti vaš tok života ili nestati tragične okolnosti koje mogu uticati na sve nas" , izjavio je Tajson

Majkl Tajson
foto: Profimedia/editorial images

"Kada vam pare legnu na račun ili dobijete nedeljni ček i verujete da možete živeti do kraja života, i da ste osigurani. Da li to znači da se nećete razboleti, da vas ne može udariti auto? Je li to sigurnost? Može li vas novac zaštititi od svega toga?"

Tajson je postao drugačiji poslednjih godina i otvorio je dušu o tome kako su određena iskustva promenila njegov život.

Slomio se i zaplakao, dok je razmišljao o tome kako je drugačija osoba, od čoveka koji je bio svetski šampion u teškoj kategoriji.

"To je razlog zašto plačem, jer više nisam ta osoba i nedostaje mi", kroz suze je rekao Majk.

Majk Tajson
foto: Profimedia

"Uopšte mi nije smešno. Nisam bez srca i nisam tvrd momak. Samo mrzim tog tipa, plašim ga se. Taj čovek je sada mrtav, ali to nije bilo lako. Taj momak nije želeo da ode i nije odlazio lako. Tukao sam se, vrištao, plakao i grebao sve dok taj čovek u meni nije umro"..

Majk Tajson je i dalje najmlađi borac koji je ikada osvojio svetsku titulu u teškoj kategoriji, pošto je pobedio 33-godišnjeg Trevora Berbika 1986. tada je imao samo 20 godina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs