VRATILA SE NA MODNU PISTU

BEŽALA JE OD KAMERA NAKON ŠTO JE UNAKAZILA LICE: Pojavila se prvi put posle 6 godina i izgledom iznenadila sve

Linda Evanđelista dobila odštetu od 50 miliona dolara nakon što je tužila kliniku zbog pogrešnih intervencija

Celebrities
16:56h Autor:
BEŽALA JE OD KAMERA NAKON ŠTO JE UNAKAZILA LICE: Pojavila se prvi put posle 6 godina i izgledom iznenadila sve
Prvi posao najuspešnije manekenke nakon što je uništila lice, Foto: Profimedia

Linda Evanđelista bila je pre 6 godina na intervenciji smanjenja masti, zbog koje je imala velike deformitete na telu.

Tokom intervencije korišten je uređaj koji radi na principu smrzavanja masnih naslaga, što izaziva smrt ćelija u tkivu.

Modna ikona je trežila odštetu od 50 miliona dolara, navodeći da je "brutalno unakažena" procedurom na kojoj je bila. Tvrdi da su "Učinili suprotno od onoga što su joj obećali".

"Povećali su, a ne smanjili, moje masne ćelije i ostavio me trajno deformisanom, čak i nakon dve bolne, neuspešne korekcije. Ostala sam kako mediji kažu, neprepoznatljiva," izjavila je Linda 2016. godine.

"Ne samo da su mi uništili život, već sam upala u veliku depresiju i samprezir. U tom periodu sam postala samotnjak. Ovom tužbom idem napred, da se oslobodim svoje sramote i izađem u javnost sa svojom pričom," podsetila je tada manekenka.

1 / 5 Foto: Profimedia/editorial images

Evanđelista je sada srećna, jer se slučaj završio i okreće se novom poglavlju u životu, zahvalna je svojim prijateljima i porodici na velikoj podršci. Linda je obradovala svoje pratioce, vešću da se vraća na pistu i da je srećna što se sve završilo, te da će to poglavlje u životu ostaviti iza sebe.

Zbog cele situacije, Linda je morala da prestane sa radom 2016. godine. Nakon šest godina vratila se svom poslu, modnim snimanjem za Fendi.

Tokom 90' ih, Linda je bila jedna od najvećih modela u industriji, pozirala je za brojne poznate časopise kao što su Vog, Glamur, Elle, Kosmopolitan i predstavljala modele velikih brendova na revijama.

Međutim, 2016. godine se povukla i otkrila je razlog zašto je došlo do povlačenja iz javnog sveta. Tada je i objavila da je podnela tužbu protiv klinike za koju tvrdi da ju je "Trajno deformisala".

1 / 7 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs