NAJLEPŠA ŽENA 80-IH SLAVNOG MUŽA VARALA S BRED PITOM, PA ZAVELA BOGATOG SRBINA: A on je ostavio na NEVEROVATAN NAČIN

Robin Givens i danas pleni fenomenalnim izgledom u 68. godini, a najpoznatijs je po brojnim ljubavnim aferama.

Ljubav
17:42h Autor:
NAJLEPŠA ŽENA 80-IH SLAVNOG MUŽA VARALA S BRED PITOM, PA ZAVELA BOGATOG SRBINA: A on je ostavio na NEVEROVATAN NAČIN
Ko je svetska manekenka koja se razvela od bogatog Srbina nakon 8h braka?, Foto: OWN / Everett / Profimedia

Jedna od najuspešnijih manekenki Robin Givens, koja se oprobala i u glumčkim vodama, napravila je svojevremeno pravu pometnju kada su ljubavne afere na svetskoj sceni u putanju. Ta činjenica ne bi trebalo ni da nas začudi, jer krajem 80-ih teško da je bilo lepše žene. Seksepilom i izgledom je hipnotisala svakog, a modni kreatori su se otimali oko nje. Među brojnim planetarno poznatim facama, uspela je da zavede i jednog bogatog Srbina.

Krasila je naslovnice najpoznatiih časopisa, i nosila revije velikih imena, a debitovala je i na velikom platnu i to u popularnoj seriji "The Cosby Show". Međutim, iako su joj predviđali blistavu karijeru i mesto na A-lista, skandali koji su obojili njen život zauvek su uprljali njeno ime.

Njen ljubavni život češće je bio na naslovnim stranama od sjajnih uspeha koje je imala u modnoj industriji. Kako je momke menjala munjevitom brzinom, i skandali su postajali sve brojniji.

Od omiljene do najomraženije

Brak sa Majkom Tajsonom i njihov turbulentan odnos doneo joj je epitete "sponzoruše", a američka javnost za nju imala sve veće kritike, te se smatra da je u jednom momentu bila najomraženija javna ličnost u toj zemlji.

Kako je manekenka kasnije pričala, bokser je često bio nasilan prema njoj, čak i pre nego što su se venčali, dok je Tajson nakon razvoda izjavio da je "ozbiljno istraumiran tim odnosom". Njegovo bogatstvo procenjivalo se tada na vrtoglavih 50 miliona dolara, a sa Givens nije potpisao predbračni ugovor. Ona je još tokom braka u jednom trenutku kupila sebi vilu od 4,3 miliona dolara u bogatom predgrađu Bernardsvil u Nju Džersiju i to novcem sa njegovog računa.

Od momenta kada su izgubili bebu 1988. godine, njihov bračni život počeo je da se raspada. Naime, Tajson i danas ima stav da je to bio lukav potez manekenke, kako bi je što pre oženio. Sa druge strane, Givens je nakon svega u emisiji kod Barbare Volters izjavila da je život sa Tajsonom bilo "mučenje, čisti pakao, gori od svega što je mogla da zamisli".

Međutim, iako je tokom razvoda od Tajsona naglašavala da voli slavnog sportistu, ali da se plaši za svoju bezdednost, ubrzo je na videlo izašla afera sa čuvenim zavodnikom Bredom Pitom u kojoj ju je uhvati niko drugi do sam suprug!

Nakon skandala koji je odjeknuo kao bomba u svetskim medijima, bokser je priznao da jeste udario Givens i istakao da je to "najbolji udarac ikada". Tim priznanjem navukao je gnev javnosti na sebe, a pokušao je da se opravda razlogom zbog kojeg je to uradio - navodno je Givens uhvatio "na delu" u krevetu sa Pitom. Takođe, tužio ju je za krađu novca, kao i za uvredu časti.

Nakon razvoda od Tajsona, Robin je 1993. usvojila prvog sina Majkla, a potom su usledile njene "lude godine".

Ljubav sa bogatim Srbinom od 8h

Od bivšeg supruga ipak je izvukla novac i uživala u životu na visokoj nozi. Potom je upoznala i Srbina Svetozara Toleta Marinkovića, koji je i te kako bio poznat u visokim krugovima, jer je bogatu klijentelu učio tenisu.

Međutim, teniski instruktor Svetozar Tole Marinković je definitivno "prešao igricu" kada je brak u pitanju. On se od glumice i modela Robin Givens, rastao posle samo 8 sati od venčanja! Svetozar i Robin su se upoznali tako što ju je on podušavao tenis i odlučili su da se venčaju 1997. godine.

Venčanje je bilo upriličeno na plaži jednog hotela u blizini San Dijega i njemu je prisustvovao čak i sin Robin Givens koji je tada imao dve godine. Tole i Robin su se rastali istog dana posle tačno osam sati!

Nakon toga, usledila je veza sa teniserom Marfijem Džensenom sa kojim je dobila drugog sina. Manekenku i glumicu povezivali su i sa Majklom Džordanom, sa kojim je imala aferu malo nakon razvoda od Tajsona, potom sa Edijem Marfijem početkom devedesetih. Na listi su se našli i glumac Dejmon Vajans, Hauard Stern, model Markus Šenkenberg, kao i glumac Hosea Čančez i mnogi drugi.

Sa druge strane, Robin se nekoliko puta našla u žiži javnosti i zbog neprimerenog ponašanja, te je tako 2004. godine udarila pešaka na pešačkom prelazu, a 2009. su je teretili i zbog neplaćenog poreza nakon što je utvrđeno da je određene iznose krila od države:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs