Prepotentan do srži

Život jednog teškaša: Majk Tajson u carstvu orgija, prostitutki i zatvora!

Za sebe je mislio da je nepobediv, ništa ga nije sputavalo
Šuška se
16:44h Autor:
Život jednog teškaša: Majk Tajson u carstvu orgija, prostitutki i zatvora!
Foto: Profimedia

Bivši bokserski šampion Majk Tajson, priznao je da ga je drogirani Bred Pit molio da ga ne udara, nakon što ga je bokser uhvatio sa svojom bivšom ženom Robin Givens.

Tajson je u svojim memoarima ispričao kako se ceo incident desio pre više od dve decenije, i da je tada uhvatio Breda, koji je bio očigledno na drogama, sa svojom ženom Robin Givens.

Iznenađenje: Švajnštajger otkrio šta ga muči, javnost u šoku! (FOTO)

"Kada me je video potpuno je prebledeo. Jasno je moglo da se vidi da je na nekim drogama, i počeo je da me moli da ga ne udarim", rekao je bivši šampion. Bokser je bio oženjen sa Robin samo godinu dana od 1988. do 1989. godine, a nakon toga se ona kratko zabavljala sa Pitom koji ju je ubrzo zamenio sa Dženifer Aniston. Nego da se vratimo na ono što je prethodilo skandalu.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

U objavljenoj kontroverznoj autobiografiji "Neosporna istina“, Majk Tajson prisetio se svog života, ispunjenog kokainom, orgijama, vremenom provedenim iza rešetaka, bankrotom i dramom koja kao da nema kraja.

Između ostalog, opisao je kako je pokušao da izbegne zatvor zbog silovanja mlade takmičarke na izboru lepote Dezri Vošington (18) tako što je posetio ciganku vračaru koja mu je rekla kako će na njega baciti čaroliju koja će ga spasti od zatvora ako u jednu posudu stavi 500 dolara, pomokri se na njih i ostavi ih ispod svog kreveta tri dana.

Izdala ga kad mu je najteže: Šumaherova žena gola u Plejboju nakon razvoda! (FOTO, VIDEO)

„Znao sam da se radi o prevari i da taj lik ništa ne može“, reči su kojima je Tajson opisao i susret sa jednim vudu sveštenikom.

Priznao je i kako je sledio uputstva jednog sveštenika iz reda afro-kubanske religije Santerija koji mu je savetovao da jedne noći uđe u sudnicu sa golubom i jajetom.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

„Gotovo sam poverovao da bi to moglo da upali. Za sebe sam mislio da sam nepobediv. Ništa me nije sputavalo. Bio sam najmlađi prvak u teškoj kategoriji u istoriji boksa. Bio sam reinkarnacija Aleksandra Velikog“, prisetio se Tajson svoje prepotentnosti.

Pre nego što je 1992. godine završio u zatvoru, gde je za silovanje osuđen na šest, a iza rešetaka proveo tri godine, odveo je u krevet brojne devojke.

Sočna biografija Slavice Eklston: Tukla Bernija dok je on plakao!

Njegova majka Lorna Me bila je teški alkoholičar i često je spavala sa muškarcima sa kojima nije želela, samo da bi svojoj porodici osigurala krov nad glavom. Čovek za kojeg mu je rekla da je njegov biološki otac, bio je zapravo „uspešan“ podvodač.

Imao je samo sedam godina kada se penjao kroz prozore kuća i krao što god mu je došlo pod ruku.

Malo pre 13. rođendana je uhvaćen zbog krađe i poslat u popravni dom gde je upoznao učitelja koji je u njemu video potencijal.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Sa 20 godina je osvojio titulu šampiona.

„Nisam skidao pojas celu noć. Ponekad sam se znao skinuti go i ostaviti samo pojas oko struka i tako voditi ljubav sa devojkom“, prisetio se Majk u knjizi.

Novac u njegovim džepovima se gomilao, a devojke su mu doslovce padale pred noge. Tako je, kaže, upoznao i Naomi Kembel.

Ko je otac princa Harija: Skandal potresao britanski dvor! (FOTO)

U isto vreme bio je i sa misicom Suzet Čarls. Nakon toga je upoznao glumicu Robin Givens, svoju prvu suprugu, koju je varao kao i sve svoje devojke. Ona ga je javno optužila za maltretiranje, i razvod je bio neizbežan.

U svojoj knjizi opisao je i trenutak kada je uhvatio Robin kako ga vara sa Bredom Pitom.Naime, dok je parnica bila u toku, Tajson se dovezao do njene kuće u Los Anđelesu. Video ju je, kako je prvo pomislio, u ženskom društvu. Međutim, dugokosa plavuša bila je - Bred Pit, koji kada je video Tajsona „izgledao kao da proživljava poslednje trenutke u životu“.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Godine 1997. suočio se sa ličnim bankrotom i morao je da proda svoja 62 automobila.

Dve godine kasnije ponovo je završio u zatvoru zbog napada, a kada je izašao, bio je uveren da je prilikom seksa sa prostitutkama na Kubi „zaradio“ sidu.

Vodio tajni život: Evo šta je glumac krio 75 godina!

Druga žena se od njega razvela kad joj je priznao da ima sidu, što se kasnije ispostavilo netačnim.

Ipak, priznaje da je to ne bi sprečilo da pokrene brakorazvodnu parnicu jer ju je varao s mnogima. Striptizeti iz Feniksa napravio je i dete, a to je bila samo tačka na „i“, piše Majk.

Tajson bio je zavisnik od seksa, droge i alkohola, koji se celi život borio „da savlada svoj apetit“.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs