čestitamo

NAJPOZNATIJA SRPKINJA U HOLIVUDU SE PORODILA U TAJNOSTI: Niko nije znao da je trudna, vest je otkrila na NEOBIČAN način!

Sve je uspela da sakrije sve do trenutka kada ju je jedan detalj odao.

Celebrities
Autor:
NAJPOZNATIJA SRPKINJA U HOLIVUDU SE PORODILA U TAJNOSTI: Niko nije znao da je trudna, vest je otkrila na NEOBIČAN način!
Foto: Profimedia

Najuspešnija holivudska glumica srpskih korena Stana Katić (44), zvezda serije "Kasl" porodila se krajem 2021 godine, ali je tu srećnu vest vešto sakrila od javnosti, prenosi Daily Mail.

Međutim, sve se saznalo kada je Stana na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je svom suprugu Krisu Brkljači čestitala dan očeva koji se u Kanadi obeležava 19. juna, piše Glossy.

— Srećan Dan očeva svim očevima, ali najsrećniji želim svojoj ljubavi. Najbolja odluka koju sam ikada donela je da budem s tobom. Volimo te i srećno smo što možemo deliti ovaj život s tobom — napisala je glumica.

Dete su dobili ove zime i od tada uživaju u svojoj maloj porodici — rekao je glumičin PR za medije i tako potvrdili da se porodila.

Da podsetimo, Stana i Kris venčali su se 2015. godine, a svečaa ceremonija održana je na jadranskoj obali.

Stana je nekoliko puta posećivala Srbiju, a poslednji put je u javnosti viđena na koncertu Filharmonije u Beogradu 2018. godine.

1 / 4 Foto: Profimedia

Inače, Stana Katić je rođena u kanadskom gradu Hamiltonu, gde su njeni roditelji Petar i Rada stigli iz Dalmacije. Otac je poreklom iz Vrlike, a majka iz okoline Sinja. Stana je više puta izjavljivala da ima i srpske i hrvatske korene, kao i da neki članovi njene familije potiču iz Crne Gore.

"Moji roditelji su imigranti koji su iz Jugoslavije, preko Kanade, stigli do Amerike. Otišli su iz tadašnje Jugoslavije kao tinejdžeri i stvorili život teško radeći za šestoro dece. Moji roditelji su izvanredni ljudi jer su bili spremni da odu u zemlju čiji jezik ne znaju i nemaju nikog svog pored sebe. Mislim da su bili zaista hrabri", otkrila je Stana svojevremeno za srpske medije i dodala:

- Dolazim u Beograd moglo bi se reći redovno. Ovde imam mnogo rođaka. Uživaju da me vode po lokalnim restoranima i upoznaju sa kulinarskom scenom. Ali iako sam u Beogradu doživela izuzetne noći bogate trpeze, ipak su u mom pamćenju i srcu najviše ostali urezani momenti povezanosti sa ovdašnjim ljudima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs