LEP PAR

UPOZNALI SE SASVIM SLUČAJNO, A 8 GODINA SU NERAZDVOJNI: Evo kako izgleda verenik Marijane Mićić! (FOTO)

Popularna voditeljka je u dugogodišnjoj romansi sa Milošem, za koga je i verena i sa kojim živi

Celebrities
Autor:
Foto: Kurir/Dragana Udovičić

Voditeljka Marijana Mićić (38) je u osmogodišnjoj skladnoj vezi sa Milošem Marjanovićem, a iako retko priča o privatnom životu u medijima, ponekad na Instagramu podeli zajedničku fotografiju sa svojim dragim.

Tako je na godišnjicu veze sa Milošem objavila sliku na kojoj ne skidaju osmeh sa lica.

"Nekih lepih osam slika za najlepših osam godina", napisala je u opisu voditeljka, koja je i verena za Miloša

Zanimljivo je kako su se Marijana i Miloš upoznali, što je voditeljka jednom na storiju otkrila pratiocima dok je odgovarala na njihova pitanja.

Kako ste se upoznali ti i Miloš? - glasilo je pitanje na koje je Marijana dala odgovor:

"Slučajno, na hodniku. Ja sam bila gladna, on je nosio neku hranu pa sam ga primetila".

Voditeljka je svojevremeno odgovarajući na pitanje šta muškarci očekuju od žena i sigurni su da greše, u emisiji "Magazin in" iznela primer iz svog života.

"Mogu da pođem od svog ličnog primera, ali moj partner ništa ne očekuje od mene. Ja i kada imam potrebu za sređivanjem i nekim promenama, on mi često govori da ne radim. Jer mi žene se ne sređujemo za muškarce, već za sebe", rekla je svojevremeno Marijana u emisiji.

"Miloš je divan momak i stvarno nije bilo potrebe da ga menjam. Ipak, on mene jeste promenio, ali nenamerno. Jednostavno, znao je da u svakom trenutku reaguje kada imam neke svoje žute minute, što je uticalo na moje dalje ponašanje. To važi za mnoge situacije u kojima sam ranije bila sebična, zahtevna, ljubomorna, posesivna, on je sve to sveo na minimum. Pozitivno utiče na mene, tako smo se našli i sve se desilo spontano" rekla je ranije za "Stori" Marijana.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...