Srećni i zaljubljeni

EVO KAKO IZGLEDA MUŽ DANICE KARIĆ: Zavide joj mnoge žene! (FOTO)

Par od početka pandemije živi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima sa sinovima

Celebrities
14:08h Autor:
EVO KAKO IZGLEDA MUŽ DANICE KARIĆ: Zavide joj mnoge žene! (FOTO)
Foto: ATA Images

Kakvog muža Dana ima”, reći će mnogi pri pogledu na fotografiju Nikole Stojilkovića, supruga Danice Karić. Rođeni Vranjanac u mlađim danima aktivno se bavio rukometom, a čini se da je i danas u odličnoj formi. Promenio je tek stil odevanja, koji je prilagodio obavezama uspešnog poslovnog čoveka.

Moramo priznati da je: lep, visok, crn.

Upoznali su se na venčanju zajedničke prijateljice i od tada se nisu razdvajali. Venčali su se posle nekoliko meseci veze, 30. decembra 2016. godine. Sudbonosno „da“ izgovorili su u vili „Jelena“, u prisustvu familije i velikog broja poznatih zvanica. Iduće godine dobili su sina Petra, a 2020. porodičnu sreću uvećao je još jedan dečak, Bogoljub.

Poslednjih godina Danica i Nikola žive na relaciji Beograd‒Minsk‒Dubai, mada su uglavnom stacionirani u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Otkako je krenula pandemija, vreme provode u kući koja im je ujedno porodična oaza i radni prostor. “Bogu hvala pa imamo baštu gde se svakodnevno igramo sa sinovima. Nikola prvo odradi trening, zatim sve što imamo od posla obavimo onlajn, pa pozovemo bake i deke da čuju i vide unuke“, opisala je Danica Karić u poslednjem intervjuu koji je dala za Hello magazin.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs