Milan Kolak

OSVOJIO JE SRCA ŽENSKE PUBLIKE U SERIJAMA URGENTNI CENTAR I DRIM TIM: Ova lepotica zarobila je njegovo! (FOTO)

Lepa Mia je takođe glumica, i njeno mišljenje mu je najvažnije za sve što radi

Vip priča
Autor:
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Ovaj šarmantni glumac osvojio je posebno srca pripadnica nežnijeg pola, a na pitanje da li mu je tokom snimanja teže palo strogo praćenje propisanih mera, držanje distance i sve što lekari savetuju ili učenje medicinskih termina, Milan Kolak je kazao:


‒ Dok sam čitao scenario imao sam utisak da je pisan nekim drugim jezikom. Srećom, moj rođeni brat je doktor, pa sam to iskoristio. Svakog dana sam ga zvao i tražio detaljna objašnjenja za određene medicinske izraze, a on je morao da sluša kako se gotovo bezuspešno borim sa stručnim terminima. Sve u svemu, mislim da je njemu bilo zabavnije nego meni. (smeh)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Kolak (@milan.kolak)

Osim "Urgentnog centra", Milana domaća publika ima prilike da gleda i u seriji "Drim tim", zasnovanoj na neobičnoj priči o porodici koja je stvarno postojala, a kojoj je fudbal bio najvažnija stvar na svetu.


‒ Srećan sam što sam deo tog projekta. Biće to jedna topla turbulentna komedija o malim ljudima velikih snova, o njihovoj ljubavi i zajedništvu. Zanimljivo je što je ideja nastala na osnovu nepotvrđene biografije zvezdarskog Maradone, čuvenog Ingeta. Verujem da će ta narodska priča uneti radost u domove, tim pre što se kod nas svi „razumeju” u fudbal. (smeh) Pratim sport, i kad god imam priliku, igram fudbal i basket. To mi pruža poseban osećaj zadovoljstva- rekao je on za "Hello".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Kolak (@milan.kolak)

Najtraženije odrednice uz njegovo ime na "Guglu“ su, osim serija u kojima je igrao su i roditelji, visina, devojka.

 

‒ Zahvalan sam Bogu što imam baš ovakve roditelje jer je to ipak nešto što ne možete da birate. Divim im se, poštujem ih i volim. Časni su, pošteni i veoma vredni ljudi. Nisu se bavili umetnošću, potičem iz radničke porodice, ali omogućili su mi da budem to što sam danas. Ako sam neke osobine nasledio od njih – imao sam sreće. Što se tiče druge stavke, nisam znao da nekoga interesuje moja visina, ali u redu. (smeh) Visok sam 180 cm. Na kraju, da kažem i to da imam divnu devojku koju volim. Zove se Mia Radovanović, bavi se istim poslom kao i ja, te mi je za sve što radim najvažnije njeno mišljenje. Sa njom sam spremio gotovo sve kastinge i uloge, velika mi je podrška i radost- rekao je on.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Kolak (@milan.kolak)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...